Restonic Madrass Styles

Restonic Madrass Styles


Drift siden 1938, selger restonic tradisjonelle innerspring madrasser, minne skum madrasser og latex madrasser. Deres våren baserte madrasser er kjent for sine "Marvelous Middle", som har en høy konsentrasjon av spoler for å øke brukerstøtte, samt madrass lang levetid og elastisitet.

ComfortCare


En sju ganger vinner av "Consumers Digest" Best Buy Award, Restonic er ComfortCare madrass har high-density skum som omgir sine interne kilder. Madrassen er Spiralock teknologi bidrar til å redusere bevegelsesforstyrrelser mellom søvn partnere og hindre hver partner fra å rulle mot midten av sengen.

Grand Palais


Grand Palais har individuelt innpakket og herdet spoler som "husker" sin form, og gir støtte og komfort. Posturized reguleringsplan tilbyr støtte for hodet og skulderen, lumbar området, lårene og leggene.

HealthRest Magnetic


Restonic sin HealthRest Magnetic syssels Bioflex magneter - de eneste magneter medisinsk bevist å lindre smerter, ifølge en studie ved Baylor College of Medicine. Ifølge restonic disse magnetene også forbedre blodsirkulasjonen og hjelpe brukerne nå en dyp søvnen.

HealthRest Memory Foam


I stedet for fjærer, bruker denne madrassen minne skum, også kjent som "viskoelastisk," som samsvarer med konturene av brukerens kropp og gir støtte til hode, nakke, rygg og andre deler av kroppen.

HealthRest Latex


Miljøvennlig (madrassen sin latex er høstet fra gummi planter), er HealthRest Latex lik HealthRest Memory, ved at den "husker" kroppens form og konturer. I tillegg er madrass av nonallergenic materiale, noe som gjør det motstandsdyktig mot midd, mugg og bakterier.

Relaterte Post