Hvordan å justere temperaturen på en Moen Shower

Hvordan å justere temperaturen på en Moen Shower


Moen badekar og dusjkraner bruke en Posi-Temp funksjon for å redusere sjansen for skålding på grunn av ekstrem varme vanntemperaturer. Gjennom årstidene, blir det nødvendig å foreta justeringer av vanntemperaturen. Justere temperaturen på en Moen dusj krever litt demontering av kranen håndtaket. Temperaturen reguleres med et anslag som hindrer full åpning av varmt vann. Denne stop er hva du justere å endre vanntemperaturen.

Bruksanvisning


•  Slå av Moen kranen håndtaket til full varme posisjon og la det kalde vannet for å rense fra linjen. Hold et termometer under rennende vann, når vannet renner varmt. Temperaturen bør ikke være mer enn 48,9 grader Celsius.

•  Slå av vannet på kranen og stenge de to vannforsyning ventiler til kranen. Forsynings ventiler er bak dusjen ligaen veggen. Åpne dusjbatteri gang til for å drenere eventuelle gjenværende vann og plassere kranen i av-stilling.

•  Fjern håndtaket fra kranen. Moen dusj håndtaket installeres på forskjellige måter, avhengig av stilen. Noen har en sett skrue på undersiden av håndtaket som du kan fjerne med en umbrakonøkkel, og andre har skruen skjult bak en dekorativ cap. Skruen bak dekorative cap krever vanligvis en Phillips-skrutrekker for å fjerne. Trekk håndtaket ut fra veggen.

•  Løsne og fjern skruen som fester kassetten viktig stopp til toppen av patronen med en Phillips-skrutrekker. Trekk nøkkelen stopp bort fra patronen.

•  Trekk anslaget ring bort og ut av kassetten ermet akkurat nok at ring tennene løsner fra ermet. Vri ringen med klokken for å øke temperaturen, eller mot klokken for å redusere temperaturen. Du trenger bare å rotere i små trinn. Sett ring tilbake inn i hylsen.

•  Sett kassetten viktig stopp og fest med skruen. Monter håndtaket og fest den til kranen med skruen. Slå på vannforsyning og sjekke temperaturen på varmtvannet igjen. Fortsette å gjøre justeringer av temperaturen som er nødvendig.

Relaterte Post