Smertestillende midler for hunder med Joint Leddgikt

Smertestillende midler for hunder med Joint Leddgikt


Hunder som lider av felles leddgikt krever ofte smerte-lindring medisiner. Leddgikt, preget av felles smerte og stivhet, kan føre til at hunden for å unngå hopping eller spiller.

NSAIDs

Veterinærer ofte foreskrive ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), for eksempel Rimadyl, meloksikam og ketoprofen, for lindring av en hund leddgikt smerte. Det er en viss risiko for bivirkninger, såsom blødning, nyresvikt og leversvikt; NSAIDs bør ikke være foreskrevet for hunder med nyre- eller leversykdom.

Kortikosteroider

Kortikosteroider reduserer betennelse fra felles leddgikt, som vanligvis resulterer i lindring av leddgikt smerte. Prednison og deksametason er ofte foreskrevet. Kortikosteroider har bivirkninger med langvarig bruk og er vanligvis foreskrevet bare for hunder som ikke har fått hjelp med andre medisiner.

Narkomane

Narkotiske medisiner brukes med forsiktighet for å behandle smerte hos hunder. Ifølge nettstedet 2ndchance.info, noen narkotika brukes i korte perioder av gangen til å behandle leddgikt smerte. Disse inkluderer tramadol, fentanyl og morfin. Bivirkninger som oppkast, slapphet og depresjon i luftveiene, er felles med narkotika.

Injeksjoner

Hunder med leddgikt får ofte smertelindring med injisert medisiner. Adequan er en chondroprotective agent som er gitt ved injeksjon to ganger i uken i fire uker. Adequan lindrer smerte og bidrar til å helbrede leddene skadet av leddgikt betennelse.

Relaterte Post