Hvordan lage en genser Quilt

Hvordan lage en genser Quilt


Ubrukte eller glemt gensere kan ta på nytt liv når kuttet, sydde, og sydd inn i en hjemmelaget lappeteppe; så dra som hamstre ut fra under sengen, ut av loftet og skap, eller opp fra kjelleren. Hvis det ikke er noen gensere på hånden, kan bruk gensere kjøpes på en bruktbutikk eller brukthandel. Gensere med appliques, beading, eller bånd kan legge tekstur og interesse til et hjemmelaget lappeteppe, og det spiller ingen rolle hvor datert, revet, farget, raknet, krympet, eller bare ren unwearable plaggene er før sy dem inn i en samtale stykke.

Bruksanvisning


•  Vask gensere i varme eller varmt vann, tørk dem i en varm setting på tørketrommelen. Dette vil krympe og firmaet opp garn. Fjern eventuelle knapper eller glidelåser, og deretter klippe hver genser åpen på sidesømmene. Fjerne ermer, mansjetter og hals. Skjær ermene åpne langs de indre sømmene.

•  Legg hvert kutt genser stykke og ermer ansikt siden ned på et bord. Skissere ca 90 firkanter som måler åtte kvadrat inches med en tekstiltusj og en quilter annet hjemmelaget papp mal som en guide. La noen dekorasjoner eller appliques på genseren og forsøke å inkludere dem i sine egne ruter.

•  Skjær rutene langs markeringslinjer med skarp saks eller en roterende cutter, deretter legge dem på gulvet i et mønster av 12 rader, hver og en med 8 plasser.

•  Pin den første raden med 8 ruter sammen, rett mot rett, og sy rutene sammen med sikksakksøm og en 1/4-tommers søm. På symaskiner uten sikksakk alternativ, sy en ny søm nær den første til å hindre rakne.

•  Pin og sy de 12 ferdige strips til hverandre på samme måte som trinn 3 til quilt toppen er fullført. Legg en badehåndkle over quilt toppen og stryke det flatt i seksjoner ved hjelp av en varm damp setting.

•  Lay quilt backing stoff ansikt opp på gulvet og lå dynen toppen ned over det, matchende sentre og kanter. Glatte ut stoffet og feste lagene sammen, og etterlater en 1-fots gap av løsnet materiale langs bunnen. Trim overflødig backing langs kantene selv med quilt toppen.

•  Sy dynen foran til backing med en 1/4-tommers søm rundt den ytre omkretsen av lappeteppe, som starter på ett gap åpning og endte på den andre. Løft trykkfoten, slår quilt og sy over den forrige søm, backstitching å låse den siste masken. Trim stoffet i hvert hjørne for å forhindre klumper, og slå quilt høyre side ut gjennom åpningen.

•  Trykk på dynen, stryke på løpesiden og ved hjelp av en dampinnstilling. Snu etter og hånd-sy gapet lukket på undersiden av teppet. Quilt kan nå bli over sydd siden sømmene av de beste rutene eller i et ønsket mønster. Dette vil bidra til å holde dynen flat og sikker.

Relaterte Post