Forskjellen mellom B7 & B7M Bolter

Forskjellen mellom B7 & B7M Bolter


B7 og B7M bolter er laget av et karbonstål som er klassifisert som en stållegering. De inneholder et spesifisert innhold av kobolt, niob, bor, aluminium, molybden, nikkel, titan, vanadium og zirkonium minimum. For eksempel, hvis krominnholdet er mer enn fire prosent, begynner metallet å bli rustfritt stedet for legeringen.

Likheter


B7 og B7M boltene er varmebehandlet legering stålstendere som ofte brukes for høyt trykk og høy varme operasjoner. De kommer i størrelser fra en kvart tomme til 4 inches i diameter. Begge disse bolt karakterer brukes som stud og forankringsbolter i byggeprosjekter.

B7 Bolter


De B7 grade bolter er et varmebehandlet krom-molybden stål. Denne karakteren av bolten er ofte brukt for festing av middels høy temperatur tjenesteleverandører materialer. De har et flytende kjøle området 10 til 482 grader Celsius, og en luftkjøle området -40 til 900 grader Fahrenheit.

B7M Bolts


Den laveste strekk og strekkfasthetskravene er redusert i B7M karakter bolt i motsetning til B7 karakter bolt. Hardheten ble holdt ved 235 Brinell Maximum. Denne bolten er ofte valgt i korrosive miljøer på grunn av sin luft slukke av -50 til 900 grader Fahrenheit.

Vilkår


Strekkfasthet er hvor mye belastning en bolt kan ta før bryte. SAE karaktersystem tall strekkstyrke fra 1 til 8. Jo høyere tall, jo sterkere bolten er.

Relaterte Post