Hvordan bryte Hengelåser

Hvordan bryte Hengelåser


Hengelåser ble først oppfunnet og brukt tilbake i gamle dager i Roma og Hellas. Bruk hengelåser for å beskytte et bredt utvalg av gjenstander som skap, lockboxes, porter, gjerder, og enda noen typer kofferter. Hengelåser kommer i to forskjellige stiler. En stilen bruker en spinnende kombinasjon for å låse den opp og den andre typen du åpner med en nøkkel. Hvis du skulle glemme din kombinasjon eller mister nøkkelen, kan det hende du må bryte hengelås for å fjerne den.

Bruksanvisning


•  Sett en meisel på toppen av hengelås kropp. Bruk en hammer til å slå meisel gjentatte ganger til kroppen av låsen byster og U-formet del av Sperren frigjøres fra kroppen.

•  Bruk bolt cutters å bryte din hengelås. Åpne knivene og plassere dem rundt den U-formede del av låsen. Lukke knivene og anvende trykk inntil de skjærer hele veien gjennom den U-formede del av låsen.

•  Fest metallkappeskive til vinkelsliper. Slå på vinkelsliperen og bruke bladet på jeksel til den U-formede delen av hengelås. Bruk riktig briller for å hindre metallspon fra å komme inn øyet.

Relaterte Post