Ergonomiske Stoler for Hip Pain

Ergonomiske Stoler for Hip Pain


Ergonomi er et ingeniørvitenskap som er interessert i mennesker og det arbeidet de gjør og hvordan oppgaver, utstyr og miljø kan gagne person og ikke resultere i smerter og skader som ofte oppstår på arbeidsplassen. Hvis kontorstolen, eller noen stol at du sitter i en lang periode, er ikke laget for å ta imot deg og dine spesifikke behov, kan resultatet bli hoftesmerter.

Avrundede Seter


På 1970-tallet begynte designere lage stoler, inkludert toalettseter som var formet fordi det skulle være mer komfortabel. Før 1970-tallet, stoler, seter, selv bilseter, var flat og ikke-formet. Det er senere blitt oppdaget at når konturen er fjernet fra et sete, hofte smerte opphører også fordi konturen er stimulans for smerte.

Utfallet


Konturen av setene, som er ment å være formtilpasset, er ofte buet langt mer enn den naturlige kurve av menneskekroppen. Resultatet er at trykket av din egen kropp når du sitter årsaker impingement av sener, nerver, bein, brusk og hud. Setene også resultere i rotasjon av lårene. Når du sitter på en profilert sete i lange perioder av gangen, blir kroppens naturlige justering forvrengt, noe som fører til hoftesmerter.

Expert Insight


The United States Department of Labor anbefaler at stolen gir støtte til baken, armer, rygg og ben samtidig redusere kontakt stress, kraftfulle anstrengelser og ubekvemme stillinger. Stolen skal ha råd til deg muligheten til å sitte i ulike posisjoner, samtidig som det gir nødvendig støtte for deg mens du er i de ulike posisjonene.

Ryggstøtte


Når du velger din ergonomisk stol vurdere rygg, armlene, sete og base. Hvis ryggen ikke er konstruert godt, rygg og hoftesmerter samt tretthet kan føre til. Undersøke størrelsen på ryggstøtten, posisjonen og materialet. Du trenger en egnet rygg for å gi støtte til korsryggen og å opprettholde den naturlige krumning av ryggraden. Kjøpe en ergonomisk riktig stol som har en rygg som kan justeres. Den ytre kurve av rygglenet må passe inn i kurven på baksiden. Justeringen bør gjøre deg i stand til å sitte til 15 grader fra vertikal. Se etter en enhet som gjør at ryggstøtten skal flyttes bakover og fremover, noe som er nødvendig for korte folk som ønsker å unngå at forkanten av sittepute som har kontakt med sine knær.

Sete


Setet på stolen må ikke være for høy, fordi dette vil la føttene støttes eller be deg om å gå videre i stolen. Som et resultat, er ryggen ikke lenger å ta kontakt med baksiden av stolen og er ikke støttet. Vanskelig posisjon kan føre til hevelse, nummenhet, smerter, begrenset opplag og tretthet.

Armlener


Armlenene på stolen må plasseres slik at de tillater overarmen for å holde seg nær til overkroppen samtidig som den støtter underarmen. Armlenet bør være bred nok til at du enkelt kan komme seg inn og ut av stolen og lav nok slik at skuldrene kan være avslappet. Armlenene skal være laget av mykt materiale, og har avrundede kanter.

Relaterte Post