Seiling tema ideer

Seiling tema ideer


En seiler partiet kan ta en tur på en seilbåt eller bare en seiler tema fest. Seilbåter har en viss eleganse og raffinement om dem, og dette elegante følelsen kan oversettes til en fest tema. For et barns parti, kan en seilbåt tema inkludere noe mindre sofistikert og mer moro og alder riktig som en smilende pelican i en kaptein lue eller noe like lunefull.

Invitasjoner


Lag en redningsvest invitasjon for en seiler tema fest. Skjær en sirkel ut av hvit kartong og legge oransje striper (med markør eller papir). Vikle et tynt tau rundt redningsvest og fest med lim. Lim redningsvest til et stykke lys blått papir eller bare bruke det som det er og legge partiet informasjonen til baksiden. Alternativt kan du lage en enkel invitasjon ved å sette seilbåt og andre nautiske relaterte klistremerker på et stykke kartong og feste partiet informasjon til kortet.

Dekorasjoner


En seil tema partiet vil selvsagt benytte bildet en seilbåt. Du kan også legge ankere, kuttet fra hvit kartong, til veggene. Bruke et fargevalg av hvit, lys blå og sand. Bruk hvite eller tan bord sengetøy og legge bøtter fulle av sand og skjell som centre. Hang blå og hvite vimpler fra taket og fylle rommet med blå helium ballonger. Du kan også en rød, hvit og blå farger. Oppfordrer gjestene til å kle seg i rødt, hvitt eller blått klær. Legg små amerikanske flagg til gjeste tabeller for et snev av farge.

Kake


Bruk et ark kake for seiling hendelsen. Dekk toppen med blå glasur. Du kan gjøre det "vann" vises glatt, eller du kan piske glasuren opp og legge til noen hvit caps med hvit frosting. Legg små modell seilbåter til toppen av kaken. Du kan legge knust graham crackers til hjørnene av kaken for å etterligne sand. Du kan også opprette en seilbåt kake ved å klippe et ark kake til en enkel seilbåt form.

Favours


En seilbåt-tema hendelse bør inneholde en nautisk inspirert favør. Hvis du bor i nærheten av et hav, fylle små ampuller med havvann og lage en dekorativ etikett. Dette favør vil være særlig spesiell for gjester som er fra ut av området, og kanskje ikke har et hav i nærheten. En annen egnet favør er sjokolade skjell. Plasser sjokolade i små trøffel bokser og slips med blå sløyfe.

Relaterte Post