Hvordan sjekke for Sparks Ved hjelp av en timing Lys

Hvordan sjekke for Sparks Ved hjelp av en timing Lys


Misfiring tennplugger eller dårlige induksjons ledninger er vanlige årsaker til dårlig motorytelse. En gammel praksis var å trekke av en plugg ledning mens motoren går for å se om det utløste til bakken. Vanligvis er den ene trekke ledningen ut ble bakken, noe som resulterer i en plutselig sett av støt mot kroppen og en nyoppdaget forhold for tenningssystemet. En enklere måte å sjekke en plugg og ledning er å bruke en induksjon timing lys.

Bruksanvisning


•  Undersøk inducton timing lys. Legg merke til at det er to fargede ledninger med trådklemmer. Disse koble til batteriet - rød til den positive batteripolen, og svart til jord. Se nøye på induksjons pickup slutten. Det vil ha en stor svart plast klapp som omgir pluggkabelen blir sjekket. De fleste induksjon pickup ender vil også ha en preget pil som angir spenningsstrømmen gjennom ledningen. Koble den opp tilsvarende.

•  Start bilen og gå tilbake til motorrommet. Trekke på avtrekkeren på timing lys og observere hva som synes å være et strobelys. Som den aktuelle tennplugg branner, lyser også den strobe. Se etter konsistens i blink av lys ved ulike turtall. Det bør være en vanlig strobe handling gjennom alle fartsområder.

•  Flytt induksjons pickup til hver av de andre plugg ledninger. Slå av motoren mens du flytter pickup er ikke nødvendig. Observere resultatene av hver test som pickup er flyttet fra den ene ledningen til den neste og registrere eventuelle avvik.

•  Gå gjennom notatene dine og se etter plugg ledninger som var inkonsekvent i strobe eller hadde ingen lys i det hele tatt. Dette er pluggene eller plugg ledninger som trenger ytterligere testing.

Relaterte Post