Hvordan å dekke utvendig kolonner

Hvordan å dekke utvendig kolonner


En enkel måte å revitalisere uterom er å dekke dine utvendige søyler med en helt ny finish. Du kan helt endre utseendet på front- eller bakgård med kolonne dekker laget av materiale du ønsker. Du kan endre disse pilarene for å skape en urban oase eller en gammel forum avhengig av materialene. Det er kolonne deksler tilgjengelig i metall, tre og stein utførelser som vil utfylle eventuelle utendørs dekor. Disse er rett og slett brukt over toppen av eksisterende kolonner som et lag av stein over din vanlig firkantet steinsøyler, eliminerer behovet for bygging,.

Bruksanvisning


•  Skyll kolonnen du vil bli dekket med en vannslange for å sikre at det ikke har noe skitt eller rusk på den. Hvis det er encrusted skitt, bruk en mild såpe for å rengjøre den grundig, inkludert base rundt kolonnen. Steinen kan holde skitt, så skrubbe den godt for å sikre mørtelen vil følge når det er nødvendig.

•  Bland mørtelen i henhold til pakken instruksjoner ved hjelp av bøtta, vann og sparkel. Når du oppnår ønsket konsistens, en tykk smør-aktig blanding, er den klar til bruk.

•  Skum den første murstein med mørtel og sette den på plass på bunnen av kolonnen. Vakler klossene for å oppnå et realistisk utseende. Fortsette å bygge opp klossene rundt steinen pilaren. Husk å følge murstein dekselet til kolonnen ved skumming mørtel på baksiden av hver murstein også. Dette vil øke styrken og holdbarheten av dekselet på kolonnen over tid.

•  Skum den resterende mørtel over toppen av den opprinnelige kolonnen og den øverste den nye kolonne deksel som vil være en stor flat overflate. Påfør et jevnt lag ved å jevne det ut med sparkel. Lå flat steinhelle ned over toppen; Dette vil tjene som hovedstad for den nye kolonnen.

•  Vent til mørtel for å stille. Dette vil ta minst 24 timer til et par dager. Dekke det i plast hvis det er noe nedbør, ellers la den tørke i friluft.

Relaterte Post