Installasjon av en grunnleggende toalettavfall Linje

Installasjon av en grunnleggende toalettavfall Linje


Standard kloakk linje for et toalett er svart 3-tommers innvendig diameter acylonitrile butadine styren (ABS) plast, som ofte kommer i 8-fots lengder. Kontaktene, eller koblinger, er også laget av ABS og er vanligvis 4 til 5 inches lang. De kan være rett, eller har en 30-, 45-, 60- eller 90-graders sving. ABS-limet er svart. Installasjonen er ganske enkel, og krever en metodisk tilnærming. Den tiden som trengs, avhenger av hvor mye kloakk linje er nødvendig og hvor mange koblinger må være installert.

Bruksanvisning


Skjær Hole In Floor.


•  Tiltak 12 inches fra bakveggen (inkluderer baseboard) og trekke en parallell blyant linje på undergulvet. Hvis en sidevegg finnes, måle 15 inches fra veggen (inkluderer baseboard) og trekke en parallell blyant linje til den veggen på undergulvet. Midten av flensen hullet vil være ved det punkt hvor de to linjer krysser hverandre.

•  Plasser flensen (med skruehullene på toppen) over blyant korset, slik at korset er i midten. Merk med en blyant rundt flensen rundskriv base på undergulvet.

3. Skjær ut hull og skyv flens inn det før skruehullene hvile på toppen av undergulvet.

•  Lim en 90-graders kopling (under undergulvet) til bunnen av flensen, slik at den peker i retning av den eksisterende avløpslinje. Skru flensen til undergulvet.

•  Arbeid fra flensen ned til eksisterende kloakk linje, kutte den nye linjen der det er nødvendig og liming ledd, til du kommer til eksisterende kloakk linje. Koble den nye linjen til den gamle ved å kutte i den eksisterende linjen.

Relaterte Post