Installasjonsveiledning for en Kitchen Sink Drain

Installasjonsveiledning for en Kitchen Sink Drain


Installere et nytt kjøkken vasken avløp vil tillate deg å bruke en nyinstallert vask, eller det vil fikse lekkasjer fra en gammel vask avløp. Selv om du aldri har gjort noe rørleggerarbeid før, ikke installere en ny vasken avløp ikke gi for mye av en utfordring. En nybegynner gjør-det-yourselfer skal forvalte installasjonsprosessen i mindre enn en times tid. Hvis du er usikker på hvor du skal finne rørlegger er kitt, be om litt når du kjøper den nye avløpsenheten i din VVS forsyning butikken eller hjemme forbedring sentrum.

Bruksanvisning


•  Fjern en ball av rørlegger er kitt fra sin pakke. Rull kitt mellom hendene før du ender opp med en snakelike stykke som er omtrent samme tykkelse som en penn.

•  Pakk rørlegger er kitt rundt kanten av dreneringshull i kjøkkenets vasken. Riv av noen del av kitt som overlapper resten, og pass på at den samme mengden av kitt sitter rundt hele åpningen.

•  Senk vasken renne ned i sluket åpningen. Når sluket forsamlingen sitter helt ned i hullet, trykk ned på avløpet fast.

•  Skyv gummipakning og metallskive over bunnen av vasken avløp. Tråd låsemutteren på gjengene på bunnen av sluket, og stram låsemutteren med justerbare tang.

•  Tørk bort rørlegger er kitt som presset ut mellom avløpet og vasken. Træ nedløpsrøret på bunnen av vasken renne. Kjør vann ned i avløpet for å se etter lekkasjer.

Relaterte Post