Hvordan å reparere en ødelagt hjem telefonledning

Hvordan å reparere en ødelagt hjem telefonledning


Hjem telefoner er avhengige av en kablet tilkobling til en telefonkontakt. Telefonledningen som er koblet basen til kontakten bruker en plast RJ-11-kontakt i hver ende. RJ-11-kontakt er lik i form, men litt mindre enn RJ-45-kontakten brukes på enden av CAT5 datakabler. Hvis telefonledningen eller en RJ-11-kontakten blir skadet, kan en ny kontakt installeres med en spesialisert RJ-11 krympetang.

Bruksanvisning


•  Skjær av den skadede enden av telefonledningen med en avbiter.

•  Plasser nyklippet enden av telefonledningen inn i en telefonledning avmantlingsverktøy. Klem håndtakene på stripper for å fjerne den ytre kappen som omgir de fargede ledningene inne i ledningen.

•  Hold nylig strippet telefonledningen slik at den grønne ledningen ligger på høyre side. Skyv en ny RJ-11-kontakt (med låseklemmen vendt oppover) på enden av ledningen.

•  Sett enden av kontakten (med ledning satt inn) inn i en telefonkontakten krympetang. Klem håndtakene på krympe verktøy tett for å komprimere kontakten på enden av ledningen. Ta av RJ-11-kontakten fra presstangen.

•  Koble den ene enden av telefonledningen til undersiden av telefonen, og den andre enden til telefonkontakten. Løft av røret og vent på summetonen.

Relaterte Post