Hvordan gjør jeg Har en Jeep wranger TJ ser kul?

Hvordan gjør jeg Har en Jeep wranger TJ ser kul?


En av fordelene ved å kjøpe en Jeep TJ Wrangler er at du kan finne massevis av ettermarkedet alternativer spesielt laget for kjøretøyet. Disse alternativene kan forbedre utseende og ytelse til både møte dine spesifikasjoner, og mange faktisk bedre både på samme tid. Den eneste grense for hvor kjøle din Jeep TJ Wrangler kan se er hvor mye penger du vil bruke på det.

Bruksanvisning


•  Utvikle en plan for å endre din Jeep utseende. Mye av hva som er "kult" er personlige mening og smak, så finne ut hva slags utseende du liker. Sjekk ut forskjellige bygge og hobby stiler, fordi hva du vil gjøre med din Jeep spiller en stor rolle i hvilke endringer du vil gjøre til sitt utseende. For eksempel, trail jeeper har ulike modifikasjoner enn mudders eller rocke crawlere. Ta deg god tid på å forske stiler, funksjon og deler for å sikre at du vet hva du vil ha før du begynne å kjøpe; tilfeldig innkjøp vil raskt ha Jeep din ser ut som en transformator gått galt.

•  Oppgrader dine dekk og felger. En av de raskeste og mest merkbare endringer du kan gjøre til din TJ Wrangler utseende innebærer erstatte fabrikk dekk og felger med off-road dekk og spesialdesignede felger. Det er mange forskjellige alternativer å velge mellom, bare husk at hvis du trenger å løfte Jeep din til å passe noen av de større dekkdimensjoner.

•  Velg et løft for Jeep din. Lift kits er en av de mest populære endringene som er gjort til Jeep Wrangler-tallet. Legge til en lift kit kan lage enten en subtil høyde endring for å passe større dekk eller løfte Jeep flere meter opp i luften, Monster-Jeep stil. Hva du vil gjøre med din Jeep vil avgjøre hva slags heis du velger, samt personlige preferanser. Heiser er tilgjengelig fra en rekke forskjellige produsenter og noen off road butikker også tilpassede bygge dem.

•  Endre ut dine støtfangere. Du kan legge til en pensel vakt, vinsj og tube støtfangere til Jeep din, blant andre alternativer. Nok en gang er stil valgfritt og så er fargen. Markedet støtfangere tendens til å se mye kulere enn aksje TJ flat black metal firkanter med fete plast ender. Du kan også bytte ut biter av plast, slik som speil, med krom eller metall seg å matche støtfangere og gi din Jeep et koordinert utseende.

•  Bytt ut dine fendere. Det er overraskende mange av støtfanger stiler tilgjengelig for din TJ. Nye fendere vil hjelpe klart større størrelse dekk og eliminere dekk skrubbing. Dekk skrubbing oppstår når dekket gnir lastebil kroppen mens kjøretøyet er i bevegelse eller snu. Tube fendere er et populært valg.

6. Legg lys. Du kan legge til ekstra off-road lys til støtfangere, samt legge en lys bar til veltebøyler. Bare husk at det ikke er lovlig å bruke disse ekstra lys på vanlige veier.

•  Tilpass interiør. Bytt ut dine seter med tilpassede seter og endre dashbordet utseende til farge koordinere med det nye temaet. Diamond plating et dashbord er én måte å gjøre det ser unik.

•  Ha en tilpasset maling jobb eller pakk satt på TJ. Lakkeringer er bare begrenset av din fantasi, og kamuflasje innpakninger er ofte populært for off-road kjøretøyer.

Relaterte Post