Øvelser for å lindre smerten av lumbar spinal stenose

Øvelser for å lindre smerten av lumbar spinal stenose


Lumbal spinal stenose er smertefull tilstand der ryggraden er innsnevret i korsryggen, noe som legger press på nerver og ryggmarg. Det kan utløses av leddgikt eller en degenerative plate tilstand. Viktige symptomer er smerter i korsryggen, nummenhet i ekstremitetene (spesielt hender og armer) og leg ubehag. Mennesker med lumbal stenose kan gjøre stretching og styrketrening for å lindre symptomene.

Øvelsene

Trelast øvelser er designet for å bøye ryggraden enten forover eller bakover. Knelende og stående øvelser vil gjøre det sistnevnte, og øvelser med ryggen på gulvet vil oppnå det tidligere. Det anbefales at du gjør 10 repetisjoner av hver øvelse opp til tre ganger. Hold hver posisjon i fem sekunder. Gjøre øvelsene så ofte du kan.

Øvelser for å bøye ryggsøylen Bakover

Liggende på en hard overflate med bena utvidet vil tillate ryggraden for å justere seg naturlig. Prøv å slappe av i denne posisjonen i noen minutter for å starte opp. Mens han fortsatt på gulvet, ta med knærne opp og trykker på korsryggen i gulvet. Gjenta 10 ganger. Denne øvelsen vil bygge styrke i korsryggen, noe som kan bidra til å stabilisere ryggraden. Med knærne fortsatt opp, presse baken sammen, og slipp dem. Dette er en annen god styrke bevegelsen. Baken bidra til å støtte korsryggen, så de trenger å bli jobbet. Deretter trekker begge knærne opp sammen og hold dem mot overkroppen. Senk føttene til gulvet, og deretter gjenta. Du kan også gjøre det over øvelsen trekke opp ett ben av gangen. Dette vil strekke seg på hver side av den nedre del av ryggen hver for seg. Nå, med knærne opp og føttene på gulvet, løft baken opp fra gulvet. Denne bevegelsen vil styrke i området mellom den nedre og midtre tilbake. Personer med lumbal stenose bør arbeide rundt muskelgrupper samt nedre del av ryggen for å bedre stabilisere ryggraden. Utvid du bena og utføre leg heiser. Prøv å holde føttene 6 inches av gulvet. Senk føttene, deretter gjenta bevegelsen. På det neste settet, kan du prøve å heve føttene 12 inches av gulvet; så gjør 18 inches på det siste settet. Sterke magemusklene vil bidra til å støtte ryggraden. Med bena fortsatt utvidet, løft høyre ben opp og vri kroppen mot venstre. Plasser høyre fot over venstre en og få en god strekk. Gjenta på den andre siden.

Øvelser o Bend ryggsøylen Forward

Mens knelende på gulvet, sakte lene og gå videre, strekke armene så langt du kan. Dette er en god varme opp trening. Å utføre "The Cobra", ligge på magen med armene ut til siden. Klem baken og magemusklene samtidig, men slapp bena. Sakte løfter overkroppen opp fra gulvet og hold den posisjonen. Ikke hev deg opp for høyt, eller vil du risikere skade. Bare noen få inches bør gjøre. Mens han fortsatt på magen, sette et sammenrullet håndkle på gulvet. Sett pannen på den. Sakte løfter høyre arm og ben en tomme eller to av gulvet. Slappe av og gjøre det samme med den andre armen og beinet. Marsjerer på plass er en annen øvelse for folk med lumbal spinal stenose. Hev hvert ben opp ca 3 eller 4 inches mens marsj. Gjør dette i 30 til 60 sekunder, ta en kort pause, og deretter gjøre to sett med denne øvelsen.

Relaterte Post