Installere et badekar Flow Seal

Installere et badekar Flow Seal


Mens badekar kanskje ikke så populær som dusjer, mange mennesker nyte muligheten til en varm, avslappende bad. Å sørge for at overflødig vann skaper ikke en rot, badekar har en mekanisme som kalles en overflow-og disse inkluderer en sel. Denne mekanismen sikrer vann renner ikke over kanten av karet ved å doble som et alternativ avløp. For å holde overløp i god stand, skifte pakning når det oppstår lekkasje.

Bruksanvisning


•  Ta ut den gamle overløp segl om nødvendig. Ta av dekselet med en skrutrekker og fjern deretter segl pakning fra innsiden ved hjelp av en tang. Vær forsiktig så du ikke riper i overflaten av badekaret. Kjøpe den samme overløp segl eller en kompatibel ett. Hvis du installerer et nytt badekar, hoppe over dette trinnet. Hver badekaret har et på forhånd boret hull i den korteste side, under kanten, noe som er den vanlige plassering av overløps tetning.

•  fuktet klut med rubbing og rengjør overflaten rundt hullet for overløps segl. Området må være helt ren og tørr før installasjonen. Hvis det er noen caulk venstre rundt hullet eller på badekar overflaten, fjerner du det forsiktig med et barberblad. Hvis du installerer et nytt badekar, rent rundt forboret hull. Skitt og støv kan holde caulk fester seg skikkelig, noe som resulterer i en lekkasje.

•  Tørk rundt hullet med en tørr klut eller vente til området er helt tørt.

•  Plasser overløp segl inne i hullet i badekaret. Plasser den tynnere del av overløps forsegling på toppen, på overflaten av badekar.

•  Ordne overløps segl, slik at det er i tråd med skruene drenering pipe.

•  Skru badekar overløpsventilen til avløpsrørene bak det med en flat skrutrekker. Bruk skruene fra overløp segl monteringssett. Sørg for å stramme skruene godt. Kontroller at overløps tetning dekselet er jevn med overflaten av badekar.

7. Bruk silikon fugemasse rundt kantene av overløps tetning. Bruk en fugepistol og være nøyaktig, og danner en tynn linje, og en vanntett tetning rundt kantene. Tillate caulk tørke og bosette i 24 timer før du bruker badekaret.

Relaterte Post