Hvordan lage indiansk Regalia

Hvordan lage indiansk Regalia


Ordet regalia, i indiansk bruk, refererer til den tradisjonelle klær slitt på seremonielle anledninger. Stiler, farger og metoder for dekorasjon varierer fra stamme til stamme. Innenfor disse variantene hver enkelt er fri til å uttrykke sine egne smaker. Menns og kvinners klær andel mange av de samme designelementene. Forseggjort perlebroderier og bruken av fjær pigger og bein er karakteristisk for indiansk regalia. Klær slitt for dans er i samsvar med den spesielle dansen.

Bruksanvisning


•  Opprett en kvinnes Jingle Kjole med syv nivåer av noisemaking metall kjegler. Fugle bein eller hjort hovene kan erstattes. Pynte kjolen med maling, perlebroderier, applikasjoner og bånd.

•  Sy en Cherokee Tear Kjole med kvadratiske og rektangulære stykker stoff. Inkluder en skulder åk og en front åpning. Legg firkantede gussets der ermene er festet til bodice og under armene. Legg dekorative band av stoff på åk, på ermet og rundt skjørtet.

•  Lag en kvinnes nord tradisjonell kjole av ull eller skinn og dekorere det tungt med perler, elg tenner, bein, quillwork eller skjell. Legg små metall kjegler til hem og et belte med beaded poser.

•  Legg tråder av bånd eller garn til armene av en manns kostyme for gresset dans. Trådene symboliserer gress i åndeverdenen.

•  Stitch yrer laget fra lange fjær til midjen av en mannlig danser regalier. Inkluder en rød ørn fjær hvis mannen er en veteran som har blitt skadet i kamp.

•  Sy enkel bomull eller skinn bukser og en skjorte for å gjøre menns sørlige tradisjonelle regalier. Legg en rundt midjen eller knelang bein brynje og et hodeplagg av pinnsvin og hjort hår.

•  Lag en fjær krig panseret ved å feste fjær til en beaded pannebånd. Fjærene kan stå rett opp, henger ned til midjen eller sti langs bakken. Lag en mort hodeplagg ved å feste stive hår fra en hjort eller elg til et bein eller skinn base som når slitt vil stikke opp som en kam. Veve en rund kurv lue fra Sumac eller sedertre bark.

•  Dekorer en Plain er indianere mannens skinn skjorte krig med perlebroderier, røyskatt haler og intrikate quillwork.

Relaterte Post