Hvordan lage din egen Seat Belt Purse

Hvordan lage din egen Seat Belt Purse


Tote alle dine nødvendigheter i en veske vevd av bilbelte materiale. Du kan kjøpe en forhåndslagde bilbelte vesken, men designer vesker koste opp til et par hundre dollar, mens bilbelte webbing er vanligvis mindre enn en dollar per fot. Webbing kan selv være gratis hvis du har tilgang til en useriøs bil mye. Selv om du trenger noen grunnleggende sy ferdigheter, trenger du ikke å være den beste syerske i verden for å gjøre denne vesken, fordi det er stort sett vevd.

Bruksanvisning


•  Plasser de to fôr stykker oppå hverandre, med rette mot rette. Sy sammen langs tre sider med en halv-tommers sømmonn, forlater oversiden åpen. Sett til side.

•  Pakk bilbelte webbing rundt frokostblanding boksen. Skjær en lengde på webbing som er en halv tomme bredere enn bredden av boksen. Skjær tre flere stykker av vevet for å ha samme lengde.

3. Sting hver av de fire snittstykker webbing sammen til løkker, slik at den ekstra halv tomme som en overlapping. Skyv fire stykker av webbing rundt boksen, stable dem oppå hverandre.

•  Starter på en smal side av sekstenmeteren, veve et annet stykke webbing under og over, så under og over de fire stropper. Snu boksen til sin side, bringe webbing over undersiden av boksen og over til den tredje smale siden. Veve båndet over bunnen stroppen, og deretter under de neste stropp, deretter over den tredje stroppen og til slutt, i henhold til den fjerde stroppen.

•  Klipp stykke webbing du bare vevde til den lengden du ønsker stroppen for å være. Skjær flere flere stykker av vevet, nok til å dekke forsiden og baksiden av esken, til to ganger høyden av de fire stropper, pluss bredden av bunnen av boksen, pluss en halv tomme.

•  Starter øverst til høyre side, veve den første stroppen under, deretter over, under, deretter over de horisontale stropper. Veve den under stroppen på bunnen, deretter veve det over, så under, over, deretter under, opp baksiden av posen. Gjenta med de andre bånd, alternerende vevemønster med hver stropp.

•  Skyv frokostblanding boksen ut fra posen. Sørg for at veving er jevn og at det ikke er noen hull i posen. Det kan være lurt å feste posen til å holde veving på plass mens du er ferdig.

•  Pakk en annen stykke webbing rundt frokostblanding boksen og klippe det slik at det er 1,5 inches lengre enn bredden av boksen. Feste kantene sammen for å danne en sløyfe, og deretter flate sløyfen, og bringer de øvre kanter på mot hverandre.

•  Legg glidelåsen med ansiktet ned på sløyfen og pin hver side av glidelåsen til hver øverste kanten. Sett glidelåsfoten på symaskinen og sy glidelåsen til sløyfen.

•  Skyv fôr i posen. Feil side av slimhinnen skal vende vrangsiden av posen.

•  Legg glidelåsen og sløyfe av webbing over toppen rå kantene av posen. Glidelåsen skal være på innsiden av posen. Brett bunnen av sløyfen over til utsiden av posen, skjuler den rå kant. Pinnen på plass.

•  Sy sløyfen i posen langs den øvre kanten. Du må kanskje levere sy det, fordi materialet kan være for tykk for symaskinen å håndtere.

•  Ta enden av stroppen rundt til den andre side av posen og feste på plass. Sy enden av remmen til posen.

Relaterte Post