Rosa flamingo party ideer

Rosa flamingo party ideer


Å ha et tema på et samvær legger et lag av moro til feststemningen. Ideer for partiet temaer er variert; du kan trekke inspirasjon fra hvor som helst og overalt. Prøv en rosa flamingo fest. Dette lunefull tema kan tolkes på en håndfull enkle, kreative og unike måter.

Rosy Decor


Rosa flamingo party ideer


Sette scenen ved å gå ut med alt rosa. Henge rosa streamere og rosa ballong klynger. Finn oppblåsbare rosa flamingoer på en fest-forsyning butikk eller kutte store flamingoer ut av bygging papir til å henge på veggene. For tabellen mat, besøke en rabatt butikken eller gå online for å finne flamingo sugerør, servietter og duker, og bruke rosa kopper, tallerkener, skåler og plastbestikk. Gjestene vil bli en del av dekorasjonen når du inviterer dem til å bære minst en rosa klesplagg, det være seg en tank topp, belte, kjole, skjerf eller et par sokker.

Island Amusement


Rosa flamingo party ideer


En rosa flamingo part gir seg godt til øya underholdning. Lei en ping-pong bord og volleyball nett. Ha en limbo konkurranse. Sett opp krokket og hestesko, og satt ut en Hula-Hoop eller to. Ansette en ukulele spiller for et par timer, eller spille Hawaiian musikk-CDer slik at gjestene kan danse. Bestille en flamingo pinata. Har et digitalt kamera klar og satt ut et surfebrett med et blått stoff bakteppe slik at gjestene kan ha sine bilder tatt.

Pink Drinks


Rosa flamingo party ideer


Når det kommer til drikke, har du flere alternativer. Alkoholfrie alternativer for en rosa flamingo fest for en liten gutt bursdagsselskap eller en ungdoms pyjamasfest inkluderer knust is drinker, jordbær milkshake og rosa lemonade. Eller lage en punch med brus og bær sherbet. For voksne, piske opp noen vakre rosa påfunn hjelp ånder som bringebær vodka eller granateple likør. Eller lage noen klassiske drinker for dine gjester i rosa som pina colada, cosmopolitans og margaritas.

Montering Fare


Rosa flamingo party ideer


Gjør din festmat rosa. Legg en dråpe rød konditorfarge til grønnsaker og chip fall å slå dem rosa. Skjær saftig rosa skinke i terninger eller roll skiver til roll-ups. Tjene jordbæris i iskremkuler. Sett ut skåler med rosa gelé bønner og andre rosa godteri. Bake sukker informasjonskapsler, et ark kake eller cupcakes og frost dem med jordbær glasur. Kjøpe donuts med rosa frosting. Piske opp en jordbær stivnet salat.

Relaterte Post