Hvordan lage Marie Antoinette Kostymer

Hvordan lage Marie Antoinette Kostymer


Marie Antoinette var dronningen av Frankrike til den franske revolusjonen, da hun ble henrettet ved giljotinen i 1793. Hun ble født i 1755 og som dronning var berømt for sine utskeielser. Marie Antoinette hadde forseggjort utringet kjoler enn et underskjørt, og hennes kjoler 'skjørt åpnet foran å vise underskjørt under, ifølge Rebecca Wallgren, garderobe sjef og kostymedesigner for drama-avdelingen ved Rockford College i Illinois. Volanger og blonder trimmet trange ermer og utringninger. Hennes portretter vise henne iført trange bodices vekt på en liten midje og bryst. Ekstremt full skjørt drapert over store panniers som holdt stoffet ut på hver side av hoftene. Håret ble slitt høy i ekstreme stiler og toppet med forseggjorte hatter og hodeplagg.

Bruksanvisning


•  Undersøk portretter av Marie Antoinette å velge ark (eller stoff) og farger som ser mest autentiske.

•  Dye de utskrevne ark og hvit t-skjorte etter anvisning på pakken. Døende over print vil skape en subtil print som tyder på en damask eller brokade. Damasks og brokader er typer stoff med en forseggjort mønster vevd inn i det og ofte brukt i møbeltrekk eller draperier. De var populære i kvinners kjoler under regimet til Marie Antoinette, og mange av hennes portretter vise henne iført kjoler laget med dem.

•  Skjær bredt hem fra siden av farget, trykt flatt ark ment å være på hodet av sengen.

•  Fest en 1-verftet lengde på båndet til en stor sikkerhetsnål. Starter på den nylig kuttet kanten av et ark, træ bånd gjennom en hem av arket mot slutten motsatt klippekanten. Før den andre enden av båndet glir inn i hem, pin den på plass på klippekanten som du træ båndet gjennom til den andre enden av arket. Sikre den med en sikkerhetsnål. Om nødvendig, kuttet en liten 1/2-tommers hull i fotenden av arket og trekk båndet gjennom. Dette vil skape et samlet kant.

•  Gjenta trinn 4 på den andre trykte ark, men samle bånd gjennom hele kanten av motsatt kant av at laken. Igjen, sikre båndet med en sikkerhetsnål på begge sider, noe som skaper en annen samlet kant på dette arket.

•  Sett sammen kuttet kantene av de to farget, trykt ark, rette mot rette. Kantene samlet med båndet vil være på samme side av arkene. Sy sammen de to plater, slik at en 1/2-inch søm. Trykk åpne sømmen.

•  Trekk gjennom bånd og knuten hvert bånd i endene flere ganger for å hindre at båndet sklir gjennom endene og får mistet inne i sømmen.

•  Med rette pinner, feste 2-tommers ruffled blonder til halsen på farget t-skjorte. Trim til å passe. Sy blonden på plass.

•  Skjær av endene av T-skjorteermer, slik at ermene ende ved albuen. Pin bred blonder til ermet nye hems. Sy blonden på plass. Sy en annen søm der endene av blonder møtes.

•  Lag små, 1/2 tomme hull i enden av en av de faste farge ark. Feste den ene enden av de resterende 2 meter med bånd til en stor sikkerhetsnål, træ bånd gjennom dette hem, sikring hver ende med en sikkerhetsnål for ikke å miste båndet inne i hem. Etter treing hele bånd gjennom hem, knute hver ende av båndet for å sikre det mer permanent.

•  Bruk verktøyet kniv til å kutte ett-tommers sirkulære bånd av plast fra søppelkassen. Du vil ønske om fire eller fem strimler, hver kutt fra den bredeste enden av søpla kan.

•  Skjær av foten og hodet ender av de resterende solid-farge flatt ark. Med rette mot rette, pin kuttet kantene sammen for å danne en bred stoff tube. Sy sammen, men la hem i den ene enden unsewn for nå. Trykk åpne sømmen.

•  Starter på slutten der du forlot hem åpen og unstitched, ca 8 inches fra den enden av røret, slip over en av plast sirkulære band opprettet fra søppelkassen. Brett arket over bandet og pin stoffet sammen. Arket røret vil være større for at plastbåndet. Tillate stoffet for å samle løst over bandene. Sy hvor du har festet. Ikke sy over plast (dette vil bryte nåler), men la plasten å flyte inne i sydd dekselet som du har laget for det.

•  Arbeide din vei mot den andre enden av stoffet tube du har opprettet fra denne siste ark, gjenta trinn 3 med de resterende plastbånd.

•  Kutt elastisk å passe perfekt, men ikke tett rundt midjen.

•  Fest strikken til en stor sikkerhetsnål. Tre strikken gjennom åpningen i hem at du forlot unstitched. Fest enden av strikken med en annen sikkerhetsnål slik at den ikke glir inn i hem. Når strikken har blitt tredd helt gjennom hem, sy de to endene av strikken sammen. Finishen sømmen, sikring strikken igjen inne. Trykk åpen.

•  Sett den pannier over midjen. Stå med føttene fra hverandre, presse sammen den øverste plastbåndet midt foran til midt bak. Bruk en av de store sikkerhetsnåler for å feste fronten til baksiden mellom bena. Dette vil skape de fulle sider som var populære i løpet Marie Antoinette levetid, sier Rebecca Wallgren, kostymedesigner for teater avdeling av Rockford College i Rockford, Illinois.

•  Sett på farget og blonder-ruffled T-skjorte.

•  Fest den andre ensfarget ark rundt midjen over pannier og T-skjorte, knytte det sammen i ryggen som et forkle. Juster stoffet slik at det samler jevnt fra foran til bak. Dette danner underskjørt, populære i løpet Marie Antoinettes tid.

•  Fest de fargede, trykte ark rundt midjen over underskjørt, binde det sammen i front. Dette danner skjørtet på kjolen. Juster stoffet slik at sømmen i ryggen, og slik at den samler mer fullstendig på sidene. Det bør åpne opp i front for å avdekke underskjørt under.

Relaterte Post