Hvordan å lese en Hummingbird ekkolodd Fish Finder

Hvordan å lese en Hummingbird ekkolodd Fish Finder


De første Hummingbird ekkolodd ble produsert som en merkevare av Fulton Electronics i 1970. Gjennom årene har Hummingbird produsert flere sonar og fiskeletings enheter. Disse opererer ved å sende sonarsignaler i vannet og tolke refleksjonene "" av signalet. I dag tilbyr Hummingbird flere forskjellige modeller av full-farge ekkolodd som gjør lokaliserings fisk enkel og grei. Alle disse enhetene gir informasjon i en ganske standard måte, slik at sportsfiskere å lese viktige data på et øyeblikk.

Bruksanvisning


•  Monitor vital informasjon om båten og vannet ved å se de svarte tallene. Vanndybden er vist øverst til venstre på Hummingbird ekkolodd skjermbilde, Dette bestemmes av den tiden en sonar puls tar å reflektere av bunnen av innsjøen og gå tilbake til enheten. Se for dramatiske reduksjoner i dybden, noe som kan tyde på en sandbanke eller stim og føre til at båten gått på grunn.

•  Kontroller temperaturen på vannet ved å se på tallene som er oppført nedenfor dybden på venstre side av skjermen. Temperaturen kan være nyttig for å avgjøre hvilken type fisk vil være aktiv. Fordi fisken er kaldblodig, vil de generelt har mer aktivitet og være mer sannsynlig å finne en lokke under varmere temperaturer.

3. Spor hastigheten av båten og spenningen av Hummingbird enheten på bunnen av skjermen. Hastigheten, uttrykt i miles per time, vises nederst til venstre side av skjermen. Noen fisk beveger seg raskt, mens andre er treg; bruke hurtigindikatoren for å justere bevegelsen av båten når trolling.

•  Følg med spenningsindikator på høyre side av skjermen for å sørge for at Hummingbird ekkolodd ikke er altfor drenering båtens batteri. Optimalt bør spenningen være over 12 volt. Hvis den faller under dette punktet, bør sonar bruk seponeres å bevare funksjonen til trolling motorer, navigasjonslys og motor forretter på båten.

•  Følg konturene av bunnen av innsjøen ved å se bevegelsen av sanntids sonar avlesning, som er indikert i lyse farger langs bunnen av Hummingbird skjerm. Dette bandet av farge viser sanntids signalene som mottas fra ekkoloddsignalet. Jo nærmere fargen bandet er til toppen av skjermen, jo mer grunne ekkoloddsignalet. Denne indikasjonen kan være nyttig for å sjekke for skrenter, avsatser og skråninger hvor fisken skjul.

•  Watch for kondensert "blips" av sonar avlesning. Disse viser ofte strukturer, slik som neddykket logger eller menneskeskapte objekter, som gjenspeiler de sonarsignaler. Som naturlige konturer, disse ofte vil skjule skoler av fisk.

•  Finn store konsentrasjoner av fisk ved å holde et øye ut for fiske ikoner eller "bue" symboler. Disse vises på skjermen når et ekkoloddsignal er tolket av enheten som en fisk. En større størrelse ikon vil indikere en større fisk.

•  Target fiskes basert på deres dybde. Dette er vist i føtter som et svart tall ved siden av hver fisk ikon. Justere mengden av fiskesnøret i vannet til å bevege seg agn og sluk nær denne dybden.

Relaterte Post