Hvordan Trim Out innebygde bokhyller

Hvordan Trim Out innebygde bokhyller


Innebygde bokhyller er et flott tillegg til arkitekturen i ethvert rom. De sitter i veggene og bli en permanent del av rommets innredning. Det betyr ikke at du ikke kan forbedre dem eller endre måten de vises. I løpet av kort tid, og med tillegg av noen pre-laget molding og trim, kan du gi dine bokhyller et friskt utseende som vil utfylle rommet ditt design.

Bruksanvisning


•  Mål dine bokhyller. Du må måle hver side, bunnen og toppen av bokhylla. Hvis du ønsker å legge trim til hyllene, må du måle hver av dem også. Ta både lengde og bredde målinger. Spill dine mål for å ta til tømmer eller "gjør-det-selv" butikken for å kjøpe dine listverk.

•  Kjøp ditt støping og trim. Et besøk til din lokale butikk vil vise deg et bredt utvalg av molding og trim. Hvis du har krone og basen molding i rommet som du ønsker å kopiere, ta et øyeblikksbilde eller skisse av det sammen å sammenligne med tilgjengelige stiler. Mest molding og trim kommer i lange (8 fot) stykker. Velg ett stykke kronen og ett stykke basen molding for hver bokhylle du ønsker å forbedre. Trim molding vil bli plassert langs sidene og vil være smalere enn kronen (øverst) eller basis (nederst) listverk. Kombinere målinger fra begge sider for å finne riktig lengde på støping du trenger. Hvis du ønsker å trimme hyllene, vil en enkel, veldig smal stil fungerer bra.

•  Kutt molding til å passe. Starter med base og kronen, kutte molding til passende lengde bruker sagen. Sørg for å måle nøyaktig. Installere kronen og basen molding ved å plassere en liten perle av trelim på baksiden av hver brikke (valgfritt) og plassere molding på veggen på bunnen og toppen av bokhylla. Spikre på plass ved hjelp av etterbehandling spiker. Hvis det er nødvendig, bruke tre filler å dekke neglene.

•  Cut og installere trim. Måle lengden på trevirkestykkene fra bunnen av kronen til toppen av basisstøping. Skjær den smale molding trimme riktig. Plasser en liten linje med trelim på molding (valgfritt) og satt på plass på hver side av bokhylla. Spiker på plass med etterbehandling spiker. Påfør tre filler hvis det er nødvendig for å dekke neglene.

•  Lim smal molding til de beste kantene av hyller og spiker på plass. Maling eller beis alle trim hvis ønskelig en gang tre filler er tørr.

Relaterte Post