Slik fjerner Thin-Set Fra Min Shower Floor

Slik fjerner Thin-Set Fra Min Shower Floor


Thin-settet er et vanlig materiale som brukes til å installere både gulv- og veggfliser. Den er et effektivt klebemiddel for begge anvendelser fordi den er forsterket med latex, som gjør det svært klebrig, som lim. Men det er også laget av Portland-sement og sand, slik at når materialet er tørket og herdet, kan det være vanskelig å fjerne fra en dusj gulvet. Dusj panner er også laget av en Portland-sement og sand-blanding som kalles sandblanding. Den to materialer bond sammen veldig godt, noe som kan komplisere den tynne-set fjerningen.

Bruksanvisning


•  Fjern eksisterende flis fra dusjen gulvet med et brekkjern eller en lirke bar. Vær forsiktig så du ikke skader dusj pan mens du fjerner flisen.

•  Skrap tynn-set off av sementgulvet med en 4-tommers gulv skraper. Knivene er utskiftbare, så har noen ekstra blader på hånden for praktisk erstatning. Sug opp tynn-set støv når du går med en butikk vakuum slik at du kan skjelne de skrapt områdene fra de unscraped områder.

•  Installer en diamant cup hjul inn i en vinkelsliper. Ta på hørselsvern, vernebriller og en respirator. Åpne vinduer hvis noen er tilgjengelige. Du kan også vurdere å ha noen holde en butikk vakuum slange nær diamant cup hjulet for å suge støvet opp da det er skapt.

•  Grind sta tynne-set områder opp for å fjerne den gamle tynne-set lag helt. Det er viktig at alle de tynne-set er borte før du installerer nye fliser så den gamle tynne-set ikke vil forstyrre den nye installasjonen.

•  Fjern alle gjenværende slipestøv med butikken vakuum og en børste.

Relaterte Post