Hvordan virker en Microchip fungerer?

Hvordan virker en Microchip fungerer?


Den første microchip ble oppfunnet i 1974. Siden den gang behandling evner fortsette å øke på en eksponentiell rate. Microchips er hjernen av alt elektronisk utstyr i eksistens. Fra klokker, til kalkulatorer, til satellitter, til datamaskiner, disse små chips står for bekvemmeligheter som gjør våre liv så mye enklere. Microchips er integrerte kretser som har blitt etset på silisiumbrikker, eller wafere. De integrerte kretser overføre elektrisk strøm eller signaler, som deretter konverteres til instruksjoner av en mottakerenheten. Silisiuminnholdet av brikken, kombinert med ledninger og transistorinnretninger sørger for en meget miljø som bidrar til overføring av elektrisitet.

Funksjoner


Hvordan virker en Microchip fungerer?


Det finnes en rekke ulike måter å bygge en microchip. Hvordan det vil bli bygget avhenger av hva brikken skal brukes til. I tilfelle av en personlig datamaskin, er den viktigste ingrediensen for de fleste chips silisium. Silicon, en hovedingrediens i sand, er i stand til enten å gjennomføre elektrisitet, eller inneholder den, noe som er det som gjør det til et ideelt materiale som en chip. Andre metaller, som aluminium, kobber og gull tilsettes for å forbedre brikkens evne. Utrolig, disse brikkene er 2 til 3 millimeter kvadrat og en tomme tykk. Selve kretsdesign tegnes på brikken ved hjelp av ultrafiolett lys med en sjablong, eller maske, som en veiledning. Deretter ledninger og transistor komponenter er bygget inn på motivet. Komplekse integrerte kretser kan ha flere lag med innebygde, sammenkoblede komponenter. De datalagring og manipulasjon evner av mikrobrikker er gjort av disse innebygde transistor komponenter. En enkel chip kan ha så mange som 3000 transistorer. Den elektriske strøm blir oversatt til brukbare data ved å sende strøm gjennom kretsen i en serie av ladninger. Siktelsen faktisk bli språket for å kommunisere med en mottakerenheten. Boolsk logikk er språket som brukes til å oversette elektriske strømmer inn brukbare instruksjoner for en datamaskin. I sin enkleste form er boolsk logikk en binær kode som bruker to verdier - sant og usant, eller "av og på" - å oversette elektrisk strøm til et brukbart budskap.

Potensiell


Hvordan virker en Microchip fungerer?


Elektronikk-feltet har multipler områder, blant annet fysikk, vitenskap, optikk og biologi. Framgangen i ett areahas en progressiv effekt på de andre. Ett bestemt felt som stiller store løftet er fotonikk. Photonics benytter egenskapene til lyset som medium for overføring av informasjon. Nye feltet av optoelektronikk kombinerer kvanteeffekter av lys med de magnetiske effekter av halvledermaterialer. En annen ny og lovende fagområde er at av nanoteknologi. Nanoteknologi arbeider innenfor området for atomer og molekyler. Det er en ny dimensjon av industrien som ser ut til å skape nye og forbedrede stoffer, materialer og prosesser. Forskere jobber med å bruke mikrobrikke modell på molekylært nivå. Hvis de lykkes, en helt ny verden av produkter, og informasjon behandling evner, vil dukke opp.

Relaterte Post