Hvordan størrelse cyclocross sykler

Hvordan størrelse cyclocross sykler


Cyclocross sykler er all-terreng kjøretøy i sykling verden. En cyclocross sykkelen er utstyrt med dekk og ramme som passer for fjell og off-road terreng, samt for tradisjonell terrengsykling. Som med enhver sykkel, må du riktig størrelse det som passer for deg personlig. En over- eller underdimensjonert sykkel kan vise seg å være vanskelig å kontrollere og kan gjøre for en ubehagelig tur. Dimensjonering en sykkel er diktert av din høyde, eller mer spesifikt fra din inseam.

Bruksanvisning


•  Mål din inseam. Ta av deg skoene. Stå med ryggen godt mot en vegg, og plassere en bok med en ryggbredde lik som den spisse foran en sykkel sete direkte under skrittet ditt, som du normalt ville bli sittende på en sykkel. Markere veggen på toppen av boken med en blyant. Mål fra gulvet til merket for å bestemme din inseam måling.

•  Konverter din inseam til centimeter. Multipliser din tommers måling av inseam med 2,54 for å få centimeter måling. For eksempel: 33-tommers inseam x 2,54 = 83,82 centimeter.

•  Multipliser din inseam centimeter måling med 0.65 for å få rammestørrelsen fra senter til senter. For eksempel: 83,82 x 0,65 = 54,4 centimeter.

•  Trekk fra en eller to centimeter fra rammen ligningen for å få en passende ramme for cyclocross sykler. Cyclocross syklistene vanligvis sitte på med en litt mindre ramme enn med sine landeveissykler, ifølge nettstedet STLBiking.

•  Test sitte på sykkelen. Sørg for at du er komfortabel med rammestørrelsen og målinger. Prøv et par forskjellige størrelser, en størrelse opp og en ned fra den opprinnelige ramme målinger for å sikre at du har utforsket alle muligheter for å finne en behagelig passform.

Relaterte Post