Hvordan å gjøre en tradisjonell japansk-Style Dining Room

Hvordan å gjøre en tradisjonell japansk-Style Dining Room


Japansk innredning fokuserer på forenklede eleganse. Grunnleggende, nøytrale farger blir fremhevet av dristige farger. Møbler er forenklede og tjene en bestemt hensikt. Tilbehør er minimal, men de som er brukt reflekterer kulturen og legge interesse for verdensrommet. En japansk stil spisestue er ryddig og ryddig, bidrar til å skape en avslappende miljø der å spise. Enten du bor i Japan, eller du ønsker å bringe et snev av Østen inn i hjemmet ditt, dekorere i denne stilen er ganske enkel.

Bruksanvisning


•  Maling flertallet av veggene en nøytral farge. Hvit, tan eller taupe er alle farger som vil fungere godt i denne stilen spisesalen. De fungerer som en nøytral bakgrunn for dristige aksent farger og kunstneriske tilbehør. Velg en dristig farge for en aksent vegg - rød, lilla eller jade, for eksempel. Dette bør brukes på den største veggen i rommet eller veggen som er først sett når du går inn.

•  Velg en tabell som sitter lavt til gulvet for å skape en autentisk japansk matopplevelse. Omgir dette lavt bord med dekorative puter, som vil bli brukt til å sitte på. Hvis du foretrekker å bruke stoler i spiserommet, kan du bruke en høyere bord og stoler som har rette linjer. Uansett om du bruker en høy eller kort spisebord, bør det være forenklede, med rette linjer. Sort lakk, kirsebærtre eller bambus er alle materialer for å vurdere å bruke.

•  Dekk dører med japansk stil ris-papir dører. Disse dørene skyve åpen og lukket, slik at du kan ha privatliv hvis ønskelig. Hvis du ikke vil permanens av dører, bruke Shoji skjermer i stedet.

•  Som tilbehør med japansk-inspirerte elementer. Henge en kimono eller Samurai sverd på veggene. En utskrift av et kirsebærtre blomstrer treet er enkel, men likevel iøynefallende, og gir farge og interesse for verdensrommet. Satt bambus spisebrikker på bordet. Belyse plass med japanske lanterner, som kommer i en rekke stilarter, inkludert gulvlamper og hengende lamper. Plasser en bambus eller en bregne i en stor urne og sette den på gulvet. Bruk en potte orkidé som midtpunktet på bordet.

Relaterte Post