Hvordan lage en Origami Standing Bird

Hvordan lage en Origami Standing Bird


Origami papir-folding er en eldgammel japansk kunst, som dateres tilbake til 1600-tallet. Et enkelt papirark kan brettes ved hjelp av et lite antall teknikker for å lage en rekke former, inkludert dyr, blomster og stjerner. Hvert mønster krever spesielle typer av folder i en bestemt rekkefølge for å resultere i den ønskede form, for eksempel en stående fugl.

Bruksanvisning


•  Plasser origami papir hvite siden opp slik at det ser ut som en diamant med ett hjørne av papiret vekk fra deg, det ene hjørnet mot deg og ett hjørne til hver side. Brett papiret i to, tar den ene siden hjørne over til den andre siden hjørne.

•  Åpne papiret opp flat igjen og kaste begge side hjørnene inn til sentrum fold så den ligner en kite. Bunnen "point" vil være lenger enn toppen "punkt."

•  Brett den resulterende toppen trekantet del av kite form over fra deg bakover.

•  Brett de to ytre øverste hjørnene ned og inn mot midten press for å skape en annen kite form og krøll disse folder godt. Gjenåpne disse folder.

•  Trekk innsiden hjørnet av høyre øverste laget som er plassert på midtlinjen ned og mot høyre, og skaper et press som starter omtrent halvveis ned midtlinjen som strekker seg til det ytterste hjørne. Stå denne klaffen opp og skyv forsiktig utover med fingeren på krysspunktet mellom de to bretter til pop side utover litt. Bringe det ytre hjørnet ned og inn mot midtlinjen, og skaper et punkt som strekker seg ut over den siden, peker mot deg. Gjenta for den andre siden.

6. Brett en liten del av kanten av de nye punkter som ligger på hver sin side mot baksiden slik at hjørnene stikker ut forbi sidene. Det press vil være på en liten vinkel, ikke parallell til deg. Krøll disse foldene godt.

•  Brett hele prosjektet baklengs ned midtlinjen mot venstre. Rotere mot venstre slik at den har en fugl form.

•  Lag en krøll ca 1/3 av veien ned den hvite trekanten nær toppen. Utfolde seg etter bretter. Skape ytterligere to bretter ca 1/4 tommers fra hverandre omtrent 2/3 av veien opp den fargede halepartiet. Brett ut disse bretter.

•  Skyv den øverste hjørne nedover og innover for å skape nebbet for fuglen. Skyve halepartiet innover mot de to brettelinjer for å lage hale.

Relaterte Post