Produkter for å bidra til å gjenoppbygge emaljen på tennene

Produkter for å bidra til å gjenoppbygge emaljen på tennene


Emalje - den beskyttende ytre lag på alle tenner - er den eneste delen av tannen som ikke konsekvent kan reparere seg selv. På grunn av sin beliggenhet, er laget bombardert med eksterne kilder som hindrer bein reparasjon. Kosthold valg, for eksempel høyt sukkerinntak, og skader tendens til å erodere emaljen gjennom årene. Det finnes en rekke måter du kan enten reparere eller stoppe emalje fra råtnende. Mange produkter på markedet faktisk bidra til å styrke eksisterende emalje.

Emalje Toothpastes


Emalje tannkremer er tannkremer som inneholder emalje berikende kjemikalier. Helt siden andre verdenskrig har fluor blitt brukt i tannkrem for å styrke emaljen på tennene. I de siste tiårene har mange tannkrem merker brukt syntetiske forbindelser som forsøker å gjenoppbygge emaljen på tennene. For eksempel tannkrem selskapet Colgate utviklet en tannkrem linje som heter Luminous å hjelpe emalje i kraftig erodert områder av tennene. De fleste emalje tannkrem, inkludert Colgate Luminous, inneholder silika, en tann whitener.

Diett


Sure produkter, slik som brus, er skadelig for helsen tann. Emalje eroderer fra virkningene av sukkerrike, syrlig, og lav-kalsium matvarer. ot bare vil en diett endring hjelpe tennene fra råtnende, men det er mange matvarer som bidrar til å styrke emaljen. Et eksempel er ost. Ost er full av kalsium og senker de sure nivåer i munnen. En annen mat som hjelper emalje vekst er sesamfrø. Spise sesamfrø bidrar til vern av plakk og kalsium fra frøene bidrar med bein vekst.

Dental Solutions


Hvis emaljen er erodert utover livsstilsendring, deretter en tannlege må hjelpe deg. Det finnes flere alternativer du og din tannlege kan velge mellom som vil beskytte din emalje fra fremtidige forfall. Kronene er ett alternativ å gjenoppbygge emaljen. Kronene er deksler som er innkapslet rundt en tann med alvorlig emalje skade. Selv om det ikke kan reparere eller styrke tapt emalje, kroner holde sammen og beskytte en tann fra ytterligere skade. Et annet alternativ er bonding, en prosess hvor tannlegen benytter en plastisk harpiks som bindinger over en tann. Obligasjonslånet styrker tannen fra videre forfall og hjelper bleke tannen samtidig.

Relaterte Post