Hvordan å male med akryllakk

Hvordan å male med akryllakk


En stift i 1950 bransjen, gir akryllakk glatt, jevn farge til både kjøretøy og skalamodeller. Det sentrale trekk ved akryllakk er den rask tørketid. Denne fordelen er en av de viktigste grunnene til at denne bransjen vedtatt det for flere tiår siden, selv om de har siden flyttet til mer holdbare polyuretan maling. I forhold til å male noe selv, er den raske tørketiden både et pluss og en begrensning. Det betyr at du kan male raskt, men også at malingen i din airbrush, pall, eller på din bust har bare en kort tid før det stivner.

Bruksanvisning


•  Dekk til området rundt objektet du skal male med avis og maskeringstape. Dekker også noe du ønsker å holde seg borte fra maling som kjøretøy vinduer og modell billys.

•  Paint noen bakgrunn og store blokker av farge med en airbrush. Airbrushes sette et jevnt lag med akryllakk via en spray, og er stor for å skape jevne overganger av farge. Bare å hekte slangen av airbrush opp til en boks med komprimert luft, og hell den lakk inn i airbrush pigment cup. Trykke ned utløseren vil føre til at airbrush å spraye en tåke av maling.

•  Paint noen bilder eller detaljer med syntetiske børster beregnet for bruk med slike malinger. Bruk maskeringstape for å veilede dine penselstrøk hvis du krever presise linjer på en bil eller modell. Male i jevne, parallelle baner med mindre du prøver å oppnå en variert, pelsaktig konsistens.

•  Legg høydepunkter til bildet ditt med drybrushing. Drybrushing er en teknikk der en artist dypper en pensel i maling, og tørker det meste av malingen av børstehårene, slik at de avsettes bare en spormengde av pigment når børsten er trukket over den malte gjenstand deretter. Denne teknikken er nyttig for modeller, men ikke for selve kjøretøyene.

Relaterte Post