Problemer med utøver av Will

Problemer med utøver av Will


Arvtakere er ledelsen av skifteretten prosessen. Ingenting kan skje i eiendom utbetaling uten deres signatur. Når arvtakere går inn i deres rolle for spredning en eiendom, de er stepping i de sensitive områdene av familieforhold og penger. Det er en balansegang å holde familien og nyter godt fornøyd, følger ønskene til den avdøde, og holde tritt med de mange aspektene ved stengetid en eiendom.

Korrupte arvtakere


Byrder er den sentrale figuren i skifteretten prosessen. Problemer oppstår med det nivået av kontroll hvis byrder har egoistiske motiver. Fordi skifteretten prosessen er i stor grad en økonomisk betinget, er det nok av muligheter for en fullbyrder å dra nytte av makt. Arvtakere er ene og alene ansvarlig for å samle eiendom eiendeler, likvidere dem, betale regninger fra boet penger, og deretter distribuere arv til arvingene. De er ansvarlig for å presentere dokumentasjon på skifteretten på lukking av boet. Noen ganger er det grå området utgifter, som fullbyrder kan sitere som "eiendomskostnader" med dokumenter og kvitteringer. Stønadsmottakere er utstyrt med en kopi av disse dokumentene på eiendom avsluttende og kan innvende mot noen produkter de mener er unødvendig. Deretter er det opp til tingretten å avgjøre et rettferdig utfall for hvert enkelt tilfelle. Arvtakere er ansvarlig for flere typer vanstyre. Disse områdene er vanligvis, ifølge nettstedet på eiendom oppgjør, interessekonflikt, unnlatelse av å administrere eiendommen skikkelig, vanstyre av kontoer, og ta handlinger uten godkjenning. Begunstigede eller coexecutors kan bringe disse problemene, med dokumentasjon, til skifteretten for å begynne søksmål mot byrder. Bortsett fra finansielle beslutninger, prosessen med å avslutte boet hviler i stor grad med byrder. Henrettelsen av viljen kan dra på i måneder eller år dersom byrder ikke signere dokumenter ikke og holde tritt med oppgaver. Hvis de begunstigede eller coexecutors tror byrder ikke utfører de nødvendige verv, kan de ta rettslige skritt mot byrder.

Familieproblemer


Et annet problem kan oppstå hvis flere familiemedlemmer er valgt som arvtakere av viljen i stedet for bare én person. For noe å skje i skifteretten prosessen, har hver byrder å godta handlingen. Når ulike familiemedlemmer har ulike følelser om gjennomføringen av viljen, de kan ha for å ta rettslige skritt. Hvis det er konflikter i viljen blant arvtakere, vil skifteretten har til å håndtere dem.

Begunstigede Wishes Ignorert


Byrder er teknisk arbeider for den avdøde, og boet, ikke for familien eller de begunstigede. Det er fullbyrder ansvar å ta valg i beste interesse for boet og beslutninger som best gjenspeiler ønskene til den avdøde. Den beslutningen, men kan ikke være førstevalget for noen av familiemedlemmene. Hvis byrder er en advokat som ikke visste den avdøde godt, vil han eller hun bare har viljen med å ta beslutninger. Familiemedlemmer, som kjente avdøde godt, kan være uenig med byrder avgjørelser, føler det var ikke hva den avdøde ville ha ønsket.

Relaterte Post