Corporate retrett tema ideer

Corporate retrett tema ideer


Planlegging av bedriftens retrett betyr at du får dine kollegaer rettet opp for et par dager med teambygging og strategisk planlegging. Hold planene for kommunikasjon aktiv og engasjerende ved å innlemme et tema i strukturen i øktene. Hvis henrettet konsekvent, temaer bidra til å drive spesifikke punkter hjem og opphisse gruppemedlemmer til å fokusere på dine overordnede planer.

TV-serier


Bruk populære tv-serier som "The Apprentice", "Survivor" og "The Biggest Loser" som tema for å etterligne. Serier som disse ligner team som jobber sammen for å oppnå mål og også gjøre gode temaer for din retrett tettest. I Survivor tema, bruker begrepet stemmeberettigede medlemmer off på en underholdende måte. Få bandannas trykt med firmaets logo og la lagets medlemmer til å kle casually i T-skjorter og shorts til workshops. Som Biggest Loser, gi lagkamerater interaktive stafett mål der de arbeider sammen i team building aktiviteter. Som du designe din retrett rundt Apprentice, bryte lagene opp der egne avdelinger jobber nå sammen for å utføre oppgaver som brainstorming nye prosjekter, jobber med reklamekampanjer og vurderer nye produkter for å innføre for neste kvartal.

Etter sted


Basere tema på plasseringen av din retrett. Hvis du har fløyet alle ut til et skianlegg, golf eiendom eller sport kontorkompleks, bruke stedet til å sette tonen for dine møter. Bruke ordspill i invitasjonen og velkomstpakker. Ski temaer er optimale valg for vinter retretter og du kan utstede hvert team medlem et skjerf knyttet til retrett invitasjonen. "Slå ut med oss ​​for nye ideer ..." er en måte å introdusere golf dine tema eventyr. "Vi batting 1000 på XYZ Company" er et annet spill på eksempel å opphisse ansatte. Kjøpe tema matchende papirer og penner fra spesialitet selskaper som Idea Art en online saker butikk som fører en rekke tema papirer som skal brukes til flere hendelser i din retrett.

Mock Forretnings


Hvis gruppen ikke vil ha en stor fanfare og festlig reisemål å se frem til, bygge en underhold mock virksomhet i hva anlegget du ender opp med. En motebutikk eller nyhetsstasjonen gjøre bedrifter enkelt konstruert slik at lagene som er fokusert mer på bonding og brainstorming. Trekk team sammen for å planlegge et moteshow eller tildele dem hver oppgaver å produsere en TV-nyheter eller har åpent. Tildele medlemmer av lagene i oppdrag å bygge den uekte sett, organisering av programmering og produksjon av hendelsene. Bryte lagene inn i to store grupper for å konkurrere mot hverandre for beste produksjon.

Relaterte Post