Slik installerer en global Door Closer

Slik installerer en global Door Closer


En dør nærmere er en enhet som er installert på en dør for å holde det stengt. Enheten opererer manuelt basert på en rekke interne kilder og ventiler. Global Selskapet er en stor produsent av closers i både prosjekt- og privatmarkedet. Selv om det er ganske lett å installere en global dør nærmere ved hjelp av produktmaler, er det noen viktige faktorer å vurdere først, inkludert plasseringen av tettere og type montering ønsket.

Bruksanvisning


Betrakt en side av døren for nærmere. Generelt er lukkekontakter montert på minst synlige side av en dør. Dette betyr at hvis det er en korridor side og et rom side, jo nærmere vil bli installert inne i rommet, slik at det kan sees bare fra det ene området. I hjemmet, kan du installere det på hvilken side du foretrekker.

•  Finn ut om du skal bruke en vanlig arm eller parallell installasjon arm. Hvis du installerer nærmere på trekk side av døren (den siden du vil stå på for å trekke døren åpen), vil du være å utføre en vanlig installasjon arm, som er langt den vanligste. Hvis du installerer på karmsiden av døren, vil du være å bruke en parallellinstallasjon arm. Global dørlukkere er utstyrt med en festeanordning, som kalles en sko, som gjør det mulig for begge typer montering.

•  Skrell og stokk malen som følger med nærmere på din dør og ramme. Sørg for å bruke riktig mal basert på parallell eller vanlig installasjon arm.

•  Bruk en sekskantnøkkel for å justere fjærkraft på nærmere kroppen, avhengig av bredden av døren. Det er et diagram som følger med hver Globalt dørlukker som forteller deg hva kraften skal være, avhengig av portbredde.

•  Fest nærmere kroppen til døren i stedet vist på malen. Bruk skruene som følger med nærmere for best resultat. Installere skruene på stedene som er angitt på malen.

•  Skru nærmere armen til toppen av kroppen ved hjelp av festene inkludert i pakken.

•  Fest armen til døren. Hvis du bruker en vanlig arm mount, vil du legge armen direkte til rammen på lokaliseringen vist på malen. Hvis du bruker en parallell arm mount, vil du feste armen til monterings skoen følger med i pakken, og fest hele skoen til rammen, i henhold til malen.

•  Åpne og lukke døren. Juster låse fart og hovedfartsventiler ved hjelp av unbrakonøkkelen til porten er i stand til å lukke helt i ca 5 sekunder. Disse ventilene er plassert på toppen kroppen din nærmere.

9. Plasser dekselet over nærmere kroppen og fest den med de medfølgende skruene.

Relaterte Post