Hvordan lage en Baby Utlysing Door Hanger

Hvordan lage en Baby Utlysing Door Hanger


Etter ni lange måneder, dagen endelig kommer, og din lille bundle of joy er plassert i armene. Nå er det tid for å plassere din baby utlysing henger på døren din for å avsløre barnets ankomst til venner og naboer. Denne oppsiktsvekkende døren henger inkluderer alle babyens vital informasjon, som hun heter, lengde, vekt, fødselsdato og klokkeslett. Det kan være lurt å gjøre flere babyen annonse dør kleshengere og gi en til besteforeldre som bor langt unna. Fylle ut detaljene og henger det på døren gjør at de føler seg som en del av den gledelige anledningen.

Bruksanvisning


•  Skjær et stykke bånd ca 12 til 16 inches lang, avhengig av hvor mye avstand du ønsker fra dørhåndtak til bjørnen.

•  Bruke sikkerhetsnåler, pin endene av båndet til baksiden av bamsen, som bør være mellom 9 og 12 inches lang.

•  Kutt plakaten kortet i form av et hjerte, smekken eller noen form du velger. Denne plakaten styret vil bli festet til forsiden av bjørnen, slik at størrelsen på kuttet stykke bør matche størrelsen på bamsen sin buk. Det kan være litt større hvis nødvendig.

•  Punch to hull nær toppen av plakaten bord. Skriv ordene "Navn", "Date", "Time", "Høyde" og "vekt" på plakaten bord. Rett ordene til venstre marg og trekke en linje fra slutten av ordet til høyre marg. Dekorere plakaten styret cutout med markører, glitter, maling eller klistremerker.

•  Fest plakat bord cutout til bamsen ved hjelp av en dekorativ bleie sikkerhetsnål. Når barnet er født, fyll ut detaljene og med glede vise din baby utlysing dør hengeren.

Relaterte Post