Hvordan identifisere Chevrolet Hubcaps

Hvordan identifisere Chevrolet Hubcaps


Hjulkapsler blir brukt til å dekke den sentrale delen av hjul på et kjøretøy. De har blitt en dekorativ stykke for ens bil, og produsentene har utviklet unike stiler og design. Chevrolet hubcaps er vanligvis ikke så prangende, selv om de er laget av krom som skinner. Identifisere Chevy hubcaps vil kreve at du analysere størrelse, utforming og hvordan den er holdt på rattet.

Bruksanvisning


•  Mål størrelsen på hjulkapsel. Chevrolet hubcaps kommer i par størrelser. For eksempel, Aveos har hjulkapslene i 14 inches mens Corsicas og Berettas kommer i både 14 og 15 inches. Prizm hubcaps kommer i to størrelser, 13 og 14 inches.

•  Analysere utformingen av hjulkapsel. Nyere Chevrolet hubcaps vil ha sitt symbol på midten av hjulkapsel, noe som gjør det enkelt å identifisere dem, men ikke alle har dem. Modellen av kjøretøyet vil bestemme utformingen av hjulkapsel. For eksempel, Spectrums har rektangulære åpninger på sine hubcaps mens Cavaliers og Luminas har STAR eller trekantede design. Skred har den enkleste typen hjulkapslene med seks til åtte sirkler hvor boltene er plassert.

•  Undersøk hvordan hjulkapslene holdes på rattet. Cheverolet hubcaps er enten boltet eller klikket på hjulet. De knipset-on hubcaps er lettest å miste så de kan stikke av mens du kjører. Boltet hjulkapslene er best som hjulkapslene kan ikke fjernes med mindre lugnuts fjernes. Nyeste versjonene av Chevrolets boltede-on hubcaps har forbedret utseende med plasthetter som dekker lug mutter vedlegg.

Relaterte Post