Plast flaske tråden standarder

Plast flaske tråden standarder


I produksjonsvilkår, standarder relaterer seg til produktspesifikasjoner. De spesifisere produktet i form av dimensjoner, farger og materialer. Videre fastsetter de toleranser, som er tillatte nedre og øvre grensen for hver spesifikasjon. Når det gjelder flaske tråder, kan hver målbar karakteristikk spesifiseres, herunder vinkel på tråden og tråd profilegenskaper.

Behovet for standarder


Et stort antall plastflasker er produsert over hele verden, hver med sine egne tråden spesifikasjoner. Disse inkluderer antall tråder per tomme eller centimeter og omfattende dimensjonale egenskaper. Tråd standarder i produksjon av plastflasker sikre produkter av jevn kvalitet. Videre rasjonalisere de produksjonsprosesser. Noen flaskeprodusenter har flere planter i forskjellige land. Med standarder i stedet for å styre produksjonstoleransen, bør flasketyper laget hvor som helst i verden være identiske.

International Society of drikke teknologer


Gjenge spesifikasjonene for International Society of drikke teknologer påvirke store deler av den internasjonale drinker markedet. Den ISBT produserer detaljerte spesifikasjoner for mange typer flasker. En typisk spesifikasjon er bemerkelsesverdig detaljert, noe som gir bottleâ € ™ s hals høyde, den indre diameter av halsen, og den ytre diameter av gjengen, blant mange andre dimensjoner. Tråden vinkel og grundige målinger for gjengeprofilet er angitt.

Jubb UK


Jubb UK Limited er typisk for flere britiske flaske produsenter. Den frembringer en rekke av polyetylen (PE), polypropylen (PP) og polyvinylklorid (PVC) flasker. I hvert tilfelle er innvendig halsdiameter og tråddiameteren er angitt. Siden mai 2002 har denne Wigston firmaet hadde et kvalitetsstyringssystem sertifikat. Sine prosesser - inkludert flaske produksjon - ble bedømt av sertifiseringsorgan Nqa å være i tråd med relevante British Standard, NS EN ISO 9001.

Opprettholde standarder


Mens standarder jevnlig testet av organer som Nqa, er standarder som vedlikeholdes på en daglig basis av produksjonsanleggene selv. Inspeksjon teknologi tilgjengelig for produsenter inkluderer flasken tråden inspeksjon visjon søknad fra Industrial Technology Systems Ltd I denne automatiske systemet, flasker reise på et transportbånd og passere en lyse LED panel. Et kamera bruker en avansert sensor for å måle og kontrollere tråd av hver flaske. Flasker med ikke-standard gjenger er avvist.

Relaterte Post