Hvordan identifisere Typer Tregulv

Hvordan identifisere Typer Tregulv


Identifisere tregulv krever to separate trinn. Først må du erkjenne de forskjellige tresorter tilgjengelige for gulv og sine særegne egenskaper. Sekund, bestemme hvilke former for disse skogene som gjelder for spesifikke behov, for eksempel enkel rengjøring, utseende og holdbarhet. Disse forskjellene, både små og drastiske, gjøre å identifisere tregulv desto mer fordelaktig.

Bruksanvisning


Former av tre


•  Legg merke til det naturlige utseende av den faste form av tre. Denne naturlige form av tre er uberørt av produsenter og er fortsatt i en intakt struktur. Heltre gulv finnes i tykkelser fra 1/4-tommers til 1 tomme. Denne veden er av topp kvalitet og holdbar gjennom mange års slitasje.

•  Undersøk kanten av tre planke å få øye på ulike lag. Dette treet er ansett Engineered grunn av ulike lag av planker som er tett presset sammen for å lage et, veldig sterk panel. Konstruert gulv er best for under-bakken nivåer, områder som kjelleren. Heltre absorberer vann lett; derfor, parkett, med en forseglet og behandlet alternerende korn mønster av planke, er mest holdbare.

•  Vedkjenne variasjon i farge, struktur og mønsteret på akryl-impregnert tre. Disse etasjer er injisert med en akrylisk substans, i korn, som gjengir tre sterkere enn det var naturlig. Akryl-impregnert trevirke er i stand til å bli produsert i flere fargenyanser og forskjellige tre-korn design. Dette treet passer stor trafikk på grunn av sin styrke.

•  Legg merke til den totale størrelsen og formen på hver tre panel. Stripe stil består av slanke planker 01.05 til 02.25 tommer i bredden. Planken utformingen ligner stripe stil ennå er vanligvis tre inches til 3,25 inches i bredden. Både planke og bånd bruker en not og fjær montering. Parketten design er laget med en symmetrisk eller geometrisk form i tankene. Dette ville være som en diamant eller sjakkbrett mønster spredt over gulvet.

Tresorter


•  Legg merke til de mørke toner av kirsebær, mesquite og valnøtt parkett. Valnøtt inneholder en gåte rik brun nyanse med tynne korn linjer og en og annen virvel i skogen. Cherry har en uncanny rød hint i dyp brun farge med drastiske flukser i lyse og mørke toner. Mønsteret av korn swirls og fordeler seg i motstridende retninger. Mesquite trevirke er en gylden brun farge med en svak rød fargetone hele. Narvbildet av mesquite er lik kirsebær, med mindre flukser i scatter og tone.

•  Se de lyse toner av hardt lønn og hvit aske. Hard maple inneholder en lys hvit fargetone som bærer en liten honning opptreden i lav belysning. Kornet ordningen er en subtil, churning design som har mindre endringer i tone. Hvit aske er en gulaktig brun tre som kan ta på seg en lys honning farge i naturlig lys. Endringene i tone er få, men drastisk, som kornet er glatt uten klare linjer.

•  Undersøk narvbildet av Douglas gran å se hvordan rette og jevne linjer er. Denne veden inneholder en slurry av honning brun, rød, dyp brun og grå toner. I motsetning til Douglas gran, har burl valnøttre en sterk blanding av virvlende korn mønstre og et stort utvalg av kontrasterende linjer. Mediet tan farge har et snev av fersken toner som lys og mørke flukser endre med korn.

Relaterte Post