Cool, Funky Ideer for Teen Værelset Walls

Cool, Funky Ideer for Teen Værelset Walls


Ta en bit av klasse og kreativ teft til en tenåring plass uten en masse penger. Tenåringer liker å tilpasse sine rom og velge interiør som gjenspeiler deres personlighet, men få har robuste budsjetter for dyre møbler og tilbehør. Heldigvis, velge de riktige veggkledning og tepper legger karakter uten for mye regning.

Utskrifter og Stripes


Sterke farger er trygge valg, men utskrifter og striper legge litt mer personlighet. Lese nettstedet DigsDigs å se hvordan striper kan gran opp en tenåring rom. For å holde utseendet fra å få en litt for vill velge en vegg for stripene, og male de tre andre med rene farger. Brede striper i dramatiske rødt, lilla, gult og grønt ser fet og ren da sammen med band av klassisk hvit. Hvis stripene er ikke noe for deg, tapetsere på en vegg eller tapetsere den nederste halvdelen av rommet og male toppen. Bruk hvite trim å skille de to deler. Få en rik, barokk utseende med bakgrunn i en grønn og hvit floral, eller prøve en lys og luftig rosa mønster hvis du ønsker å gå vintage couture, som foreslått av nettstedet Wakeupfrankie.com.

Bilder og speil


Mens innrammede bilder av gode tider med venner er et must for enhver ungdoms rom, kan andre veggen kunst legge ekstra personlighet eller hjelp til å uttrykke et tema. For eksempel, hvis du sikter til en Old Hollywood eller vintage couture utseende, plassen er ikke komplett uten svart-hvitt fotografier av favoritt starlets som Marilyn Monroe og Audrey Hepburn. Du kan ofte finne gamle reklame for øl, klær og mat på sparsommelighet butikker, garasje salg og auksjon salg relativt billige. Disse brikkene legge til farge og lage perfekte samtale startere. Lage din egen vegg kunst er en annen mulighet. Bryte ut akvareller eller kutte opp noen gamle blader for å lage en collage av favoritt sport, hobbyer og interesser. Speil hjelpe en plass ser større, og dekorere butikker selger stiler som passer til en rekke smaker og budsjetter. Hvis du har plass til en ikke-fungerende speil, se etter modulære speil på ditt lokale dekorere butikken. Disse speilene kommer som små, individuelle fliser eller figurer som du kan ordne for å lage dine egne mesterverk.

Organiser og Tilpass


Hang korktavler, magnetiske tavler, tørr slette boards og tavler fra veggene for raske skriblerier og for postebillett stubber og øyeblikksbilder. En kork bord eller magnettavle kan endre sammen med interesser, mens tavler og tørr slette boards er perfekt for improvisert kunst og holde organisert. Noen selv komme i kalenderformat. Hvis du er bekymret for å lage hull i veggen, kan tavla maling forvandle hele eller deler av en vegg i en skriftlig overflate. Du kan også kjøpe peel-og-stick tavle og tørre sletteVeggDekor.

Relaterte Post