Crazy Bad Ideas

Crazy Bad Ideas


Badet er et rom hvor en gal innredning fungerer godt. Tross alt, du er fast på badet mot din vilje og på nåde av kroppens fungerende system på mange anledninger. I det minste bør badet inneholde noen sprø innredning valg som du kan nyte. De relativt små dimensjoner på badet mener også du kan dekorere på måter som kan virke altfor gal i et større rom.

Sjakkbrett All Around


Dekorere et veldig lite bad i en kreativ måte som kan være for mye for et stort rom ved å velge identiske vegg, tak og gulv fliser. En svart og hvit sjakk gulv, vegg og tak inne et bad sikkert presentere en manisk likhet, men mønsteret kan også gi badet en viss funhouse slags galskap som gjør det til et utstillingsvindu.

Trompe L'oeil Stranger


Trompe l'oeil maling design nesten alltid forbedre innredningen av et rom. Trompe l'oeil er navnet gitt til maling jobber som forsøker slik realistisk representasjon at de lure øyet. En gal måte å gjøre besøkende til badet ditt litt urolig er å ansette en trompe l'oeil artist å male en vegg som ser ut som et vindu der en fremmed stirrer på dem på badet.

Collection Showcase


En idé som er like sprø nok til å fungere er å ta verdifull plass funnet inne på badet og bruke den til å vise frem dine samleobjekter. Uansett hva din egen individuelle smak er når det gjelder å samle ting, sette dem på utstilling på hyller lagt til din badet vegger. Selv veggplass over karet er en potensiell utstillingsvindu for elementer som ikke er lett skadet av de fuktige forholdene i badet.

Blåst opp bilder


Forvandle den samme veggen plass til noe annet helt annet ved å blåse opp til plakatstørrelse noen av dine favorittbilder. Forstørre bilder av dine egne fotografier eller bilder funnet inne magasiner for å fylle en hel vegg. Hvis du liker å se på dine fotoalbum på månedlig basis, kan du bare nyte tapetsering badet ditt med disse overdimensjonerte bilder.

Toetasjes Bad


En idé for et bad som kan virkelig ha folk ringer du gal eller geni --- eller kanskje begge --- innebærer ombygging. Lag en andre historien til badet som blir tilgjengelig ved en sirkulær trapp. Bygge oppe for å tåle vekten av et meget stort boblebad stor nok for et par personer. Ta nede badet plass, og forvandle det til et pulver rom med en kosmetisk bord, speil og lys.

Relaterte Post