Hvordan Sett en gressklipper motor på en Go-Kart

Hvordan Sett en gressklipper motor på en Go-Kart


Enten det er for kart racing eller bare for gokart i hjemmet og lokale spor, bygge en go-kart er et tidsfordriv nytes av mange mennesker over hele landet, særlig de som er interessert i å forfølge en karriere innen motorsport. Mens de faglige nivåene av kretsen bruker kraftige motorer, er den mest grunnleggende go-kart-motoren noe mer enn en gressklipper motor som har blitt tatt ut av gressklipperen og ombygginger for et nytt liv som en go-kart motor. Bygge en go-kart krever en velfylt garasje og kjennskap til motorer, samt grunnleggende tekniske og mekaniske ferdigheter.

Bruksanvisning


•  Konstruer eller kjøpe en go-kart ramme. Sørg for at du har valgt plassering for motoren er stor nok til å passe uansett gressklipper motor du har i tankene. Justeringer kan gjøres ved hjelp av en skjærebrenner og vinkeljern med en sveiser, men alltid huske på at jo mer vekt på rammen betyr trenger tyngre materiale for kroppen, som legger til vekt og pris.

•  Monter stålbrak på kroppen av go-kart og bruke bolter for å montere gressklipper motoren til go-kart ramme. Bruk fastnøkkel eller stikkontakter i henhold til personlige preferanser. Pass på at du plasserer drivakselen cog slik at den lett kan kobles til akselen cog for go-kart. Sveise motoren på plass hvis du gjør en tilpasset ramme.

•  Koble sprocket drivsystemet sammen, inkludert dobbel-flens hub, vegg pipe, hjul, tannhjul, bremser og aksel. Sikre bremsetrommelen og band (enten din egen eller de som kom med kart kroppen) er boltet på akselen. Installer tannhjul og flensede hub før du arbeider på dekkene. Sikre alle tilkoblinger og bolter er strammet med en pipe eller skiftenøkkel.

•  Diskusjon og koble noen elektriske ledninger og tilkoblinger til pedalene fra gassen, slik at du kan styre hastigheten på go-kart. Ferdig kabling bilen og installere noen tilsvarende belter eller trinser (avhengig av hvilken type gressklipper motor du velger).

Relaterte Post