Retail window dressing ideer

Retail window dressing ideer


Hvis du eier en bedrift, vet du at det viktigste du kan gjøre for å øke salget er å finne effektive måter å få dine produkter eller tjenester foran potensielle kunder. Mens mange bedrifter konsentrere seg om esoteriske begreper knyttet til masse markedsføring og online salg, kan den gammeldagse vindu skjerm fortsatt ha sin plass i det samlede markedsføring ordningen. Det finnes mange ulike tilnærminger til å sette opp din window dressing.

Sesong Temaer


En tilnærming til å sette opp vinduet dressing for butikken er å basere det på årstid. For eksempel, hvis du har en klesbutikk, og det er vinter, kan du fylle butikkvindu med falsk snø og istapper. Deretter plasserer dine beste jakker, skjerf og hansker på utstillingsdukker. Alternativt, hvis du har en restaurant, og det er sommer, kan du har kalde ørkener og drikke som du serverer inne.

Salgsvarer


Mange mennesker liker et godt salg. Dra nytte av dette faktum ved å skape en skjerm sentrert på elementer du har for salg. For eksempel, hvis du har en ny linje av sjokolade på salg, kan du markere disse i displayet. Pass på at du angir hva normal pris er slik at kundene vil sette pris på hva et røverkjøp de får. Også huske på å intermix salget varer i butikken med ikke-salg elementer (ikke i en villedende måte) å oppfordre kjøpere til å kjøpe disse i tillegg.

Humor


Folk liker en smart spøk eller visuelle ordspill, så bruker humor for å trekke folk til butikkvindu. For eksempel, hvis du har en lekebutikk, og skaper en Christmas skjerm, kan du legge humor ved å bruke dine jule dukker og dukker i ukonvensjonelle måter, for eksempel som viser en rampete alv klynger seg til baksiden av en flygende slede eller Santa fast i en skorstein.

Relaterte Post