Hvordan å identifisere en Copperhead kontra en melk slange

Hvordan å identifisere en Copperhead kontra en melk slange


Å kunne skille giftigste fra ikke-giftige slanger er en viktig og livreddende ferdighet å ha i områder der begge typer slange er til stede. Den copper slange (Agkistrodon contortrix) er en giftig slange som finnes i Nord-Amerika som risikerer å bli forvekslet med lignende utseende, nonvenomous melk slange (Lampropeltis triangulum). Du kan bruke visuelle og atferdsmessige signaler for å fortelle dem fra hverandre.

Bruksanvisning


•  Se på fargen. Copperhead slanger er vanligvis en blek-tan til rosa-brun farge som blir mørkere mot midten av slangen. Melk slanger er et merkbart lysere rosa-rød farge.

2. Se på skalaen mønster. Copperhead slanger har 10 til 18 crossbands (striper) som er blek-tan til rosa-brun i fargen. De crossbands er ca to skalaer bred på ryggraden, men kan bli like stort som seks til ti skalaer langs sidene. Melk slanger har blankere og glattere skalaer enn Copperheads. Melk slanger er vekselvis rød-svart-gul eller hvit-svart-rød.

•  Legg merke til størrelsen. Omtrentlig fra en trygg avstand, som nærmer seg en slange du har ennå ikke identifisert kan være farlig. Copperheads er vanligvis 20-37 inches lang, men kan vokse til så store som tre meter. Copperheads har vanligvis stout organer med et bredt hode. Melk slanger vanligvis vokse 20 til 60 inches lang og er betydelig tynnere og mer strømlinjeformet enn Copperheads.

•  Legg merke til plasseringen. Copperheads er oftest funnet i sør og sørvest i USA, men er også kjent for å eksistere i Midtvesten og langs Atlanterhavskysten. Melk slanger har et bredere spekter enn Copperheads og kan finnes nesten overalt øst for Rocky Mountains.

•  Legg merke til habitat. Copperheads favorisere løvskog og blandingsskog. Melk slanger kan trives i en rekke forskjellige habitater og favorisere både barskog og løvskog habitater samt tropisk løvskog, prærien og jordbruksområder.

•  Merk atferden. Copperheads er sosiale slanger og er ofte funnet i nærheten av hverandre når soler, kurtise, parring, eller Denning. Hannene er aggressive under hekkesesongen, og kan noen ganger bli sett bryting hverandre til bakken. Noen Copperheads har blitt sett i dammer og bekker og i lavthengende greiner. Melk slanger er et nattdyr arter som ofte flekket krysset landeveier om natten, flytting i løpet av dagen bare for å søke tilflukt fra varmen. De er vanligvis ses under børste hauger eller råtne stokker. Melk slanger er ensomme slanger som danner grupper bare i dvalemodus.

Relaterte Post