Hvordan å feste en sløyfe og knapp for å holde opp en brudekjole tog

Hvordan å feste en sløyfe og knapp for å holde opp en brudekjole tog


En nydelig tillegg til brudekjole, den lange tog kan imidlertid sette en demper på livlig aktivitet som dans i bryllupet mottak. En syerske vil løfte den lange tog og fest den til baksiden av kjolen med en klut-dekket knapp og løkke for å gi bruden mer bevegelsesfrihet. Dette er kjent som et mas. Det finnes flere forskjellige typer bustles, men det enkleste er en knapp og løkke. Med denne metoden, kan du fortsatt se vanskelighetene med toget. Travelhet er vanligvis ikke inkludert i prisen av brudekjole; det er en av de endringer gjort etter at kjolen er kjøpt. Du kan spare penger ved å gjøre det selv.

Bruksanvisning


•  Sett brudekjole på bruden-å-være eller en kjole skjema som er i samme høyde hun er.

•  Finn midten tilbake på midjen på kjolen og markere stedet med en rett pinne.

•  Klem en liten flekk av stoff om halvveis ned toget; løfte den opp til den rette pinnen, og justere toget så hem faller slik du vil ha det til. Det kan ta flere prøver for å fastslå nøyaktig det stedet på toget til å bruke for å få drapere og lengde høyre. Når du finner sted på toget, og merk plasseringen med en rett pinne.

•  Sy en overbygd knapp hvor den rette pinnen er på midjen på kjolen.

•  Sy en løkke av matchende bånd ca 1 cm i lengde i stedet hvor den rette pinnen er på toget.

•  Sett kjole på bruden-å-være, og ta tak i løkken på båndet, ta det opp og legge det til knappen på kjolen. Sjekk for å være sikker på toget faller der du ønsker det.

Relaterte Post