Hvordan å re-cover camper seter

Hvordan å re-cover camper seter


Re-dekker camper seter å reparere utslitte, skadet stoff eller bare for å oppdatere til en mer moderne stil kan gjøres i noen få trinn. Reupholstering dine camper sitteputer kan være en dag eller helg prosjekt, setter deg tilbake på veien raskt. Velg holdbar, flekkavvisende stoff fra din lokale stoffet eller RV levere store, og skape et helt nytt utseende for din campingvogn. Med litt forebyggende vedlikehold, vil re-dekket camper seter vare i mange camping sesonger.

Bruksanvisning


•  Fjern alt av seteputene fra bobilen. Pakk putene, og fjerne skum pute former. Skjær forsiktig av trekket på noen pute som ikke har en glidelås. Erstatte pute skjemaer med nye, om nødvendig.

•  Mål gamle seteputetrekk med målebåndet for å finne ut hvor mye nytt møbelstoff du trenger.

•  Kjøp ny møbelstoff i utformingen av ditt valg. Velg slitesterkt materiale som er ultrafiolett (UV) beskyttet og motstandsdyktig mot flekker.

4. Lag et mønster for de nye seteputetrekk, bruker den gamle møbeltrekk stykker som en guide. Pin den gamle brikken til den nye stoff, og kutte ut den nye brikken en tomme større på alle sider for å gi rom for å sy sømmer. Skjær nok stoff for hvert sete pute som du er re-dekker.

•  Sy nye putetrekk med en symaskin å passe skum pute former. Sett glidelåser på de nye deksler for å gjøre dem enkle å fjerne for vasking.

•  Sett den nylig trukket sitteputer i campingvogn.

Relaterte Post