Hvordan Sett en gammel Graco barneseng Sammen

Hvordan Sett en gammel Graco barneseng Sammen


Graco har gjort mange forskjellige stiler av Cribs gjennom årene, men deres opprinnelige er den klassiske drop-side crib. De har tre forskjellige versjoner på markedet, og de er kalt Sarah klassiske crib, Shelby klassiske crib og Lauren klassiske crib. Hver versjon kommer også i flere forskjellige farger for å matche alle interiør. Mens hver modell har noen små variasjoner i stil, de grunnleggende monteringsanvisning forbli den samme for dem alle.

Bruksanvisning


•  Fest en av forbena merket "D" og en av de bakre bena merket "C" til en av de Cribs ender merket "B." Bruk fire tre plugger merket "N", fire 2 3/4-tommers bolter merket "I" og fire fat nøtter merket "L" for å sikre bena til Cribs slutten. Gjenta samme prosess for den andre enden.

•  Fest den øverste brikken til Cribs slutten. Sett den delen som er merket "A" inn i sporene på toppen av Cribs ende "B" som du nettopp montert. Fest stykke ved å sette inn to 2-tommers bolter merket "J" gjennom bena merket "D" og inn i gjengede innfellinger delvis "A." Gjenta samme prosess for den andre enden.

•  Fest endene du nettopp montert på siden av sengen. Sikre side av sengen merket "E" på beina ved hjelp av fire 2 3/4 tommers bolter merket "I" og fire fat nøtter merket "L."

•  Fest bunn båre til sengen. Plasser bunnen båre merket "G" i hullene på bena og fest med fire tre plugger merket "N", to 2-tommers bolter merket "J" og to fat nøtter merket "L."

•  Fest metallfjær til sengen. Plasser metallfjær som er merket "H" inn i vuggen med den glatte side av metall vendt opp. Juster tappene på metallfjær med hullene i bena og sett fire 3/4 tommers bolter merket "K" og stramme dem.

•  Fest drop-side rail til sengen. Juster drop-side rail merket "F" med bena og trekk skinnen opp i høyeste posisjon. Skru blokken bremser merket "P" inn i hullene på den nedre dråpe spor.

•  Sett hjulene inn i hullene på bunnen av bena. Hjulene er merket del "O."

•  Kontroller for å være sikker på at alle boltene er stramme og at sengen er montert riktig før du setter barnet ditt i det.

Relaterte Post