Bruk av en diktafon

Bruk av en diktafon


Hvis du noensinne har sett en gammel svart-hvitt film der sjefen forteller sin sekretær til å "ta et brev," du har sett diktering på jobb. Sekretærer brukte stenografi å ta diktat av notater og brev som de deretter transkribert ved hjelp av en skrivemaskin. Det var ikke før tidlig på 1900-tallet at Dictaphones ble mekanisert og standard utstyr i de fleste forretningskontorer. Dagens Dictaphones får plass i håndflaten din og tjene en rekke bruksområder.

Bruksområder


Diktafon teknologien har blitt brukt til mange formål siden sin oppfinnelse over et århundre siden. Den ble først brukt nesten utelukkende for opptak forretningskorrespondanse, notater og møter, men ble raskt adoptert av føderale og statlige myndigheter, sykehus, universiteter og militæret. Dagens diktering maskiner har blitt standard i helsesektoren og rettshåndhevelse og i andre situasjoner hvor nitid journalføring er avgjørende. Diktafoner tjener ofte personlige bruke funksjoner, som opptak posteringer, og bemerker avtaler, noe som gjør handlelister, og katalogise telefonnumre og e-postadresser.

Grunnleggende


De tidlige Dictaphones innskrevet lyddata på en vokslignende sylinder; om Thomas A. Edison først brukt en tynn folie beregnet for enkel utsendelse. Personen som bruker den tidlige Diktafon snakket inn i et fleksibelt rør, den Diktafon innskrevet informasjonen, og deretter stenograf spilles lyden og transkribert meldingen, mye som å spille en rekord. Diktafon inkludert pedalene for enkel start og stopp, slik at transcriber å holde tritt med den taleopptak. I dag, diktafoner er primært bærbar og digitalt, slik at kirurger, rettsmedisinere, politifolk og andre fagfolk til å ta opp saken notater eller real-time events håndfri.

Navn


Diktafon, men nå en fellesbetegnelse som brukes for å beskrive noen stemme opptaksenhet beregnet for transkripsjon, var opprinnelig navnet på selskapet som produserte disse maskinene. Thomas Edison hadde sin egen versjon som han kalte Ediphone, men navnet Diktafon fast, sannsynligvis fordi det var mer beskrivende.

Militær innflytelse


Under andre verdenskrig, den føderale regjeringen og amerikanske militære påvirket populariteten, bruk og utforming av diktering maskiner. Behovet for en mer holdbar og fleksibel opptaksmedium forårsaket produsentene å bytte fra voksruller til plast, vinyl og metalliske sylindere og disker. Konkurranse om statlig kjøp brakte et utslett av konkurrenter og økt utvalg av diktering formater, inkludert Televoice, en diktafon som kan ta opp telefonsamtaler.

Hjelpemidler bruksområder


Noen diktering enheter i dag er utformet ikke bare å ta opp tale, men også å gjenkjenne talte ord og transponere dem til tekst. Denne utviklingen har brakt automatisert diktat full sirkel på en måte, siden tidlig Dictaphones tillatt blinde stenografer å transkribere muntlig kommunikasjon til maskinskrevet tekst. Nå programmer som Dragon Naturally Speaking hjelpe folk med utfordringer med visuell og auditiv prosessering eller fysiske begrensninger for å sette sine tanker på papir gjennom å snakke høyt.

Relaterte Post